OOTD | Autumn Sun Vibes

Fashion. Niet zo mijn ding. Al lukt het me het laatste jaar steeds vaker – en beter – om mijn eigen stijl te ontwikkelen. Vooral in het weekend probeer ik mijn stijl te ontwikkelen, want door de weeks werk ik op een basisschool en dan hoef je er toch niet überstylish  uit te zien. Anyway,  zo’n 1,5 week geleden voelde ik me heel tevreden in mijn uitgekozen outfit en maakte mijn vriend wat foto’s van mij en mijn outfit. Ik wist nog niet zeker of ik het wel wilde delen, want ik vind het super spannend omdat ik niet zo heel stylish ben aangelegd. Ik hoop dat ik door mijn blog ook op fashion gebied kan transformeren. Dus met alle spanning deel ik vandaag toch met jullie mijn eerst OOTD: Autumn Sun Vibes

Het was een mooie en warme herfst dag en daarom besloot ik een jurkje aan te trekken. Het ding is dat ik eigenlijk alleen maar hele nette zomerjurkjes heb en jurkjes waar je eigenlijk geen vest, bolero of jasje overheen kunt trekken. En dus besloot ik dit jurkje van C&A aan te trekken. Een jurkje wat ik – zo uit mijn hoofd – al een jaar of 3 in de kast heb hangen.
Ik wilde er eigenlijk een zwarte panty onderaan trekken, maar gezien ik nog mijn benen moest waxen leek het me niet zo’n strak plan. Door een panty zie je het ook als je jezelf nog niet geschoren of gewaxt hebt. En daarom besloot ik een zwarte legging aan te trekken van de Primark. Uiteindelijk bleek dit sowieso een betere keuze, want het was toch minder warm dan de zon deed geloven.
Omdat deze jurk korte mauwen heeft, besloot ik een zwarte bolero aan te trekken. De bolero komt van de New Yorker. Een item wat ook echt onmisbaar is in mijn kledingkast.

De stof heeft een ruwe structuur, waardoor het wat meer diepgang heeft. De stof is gemaakt van 100% polyester en komt van de Primark.
Om de jurk af te maken, deed ik er een smalle riem overheen. Deze riem hoort eigenlijk bij een andere jurk, maar ik kon de oorspronkelijke riem niet vinden. Ach, ik vind hem prima passen.

De schoenen heb ik ook al een jaar of 4. Ze komen van Van Haren uit de Cindy Crawford collectie. Dit zijn absoluut een van mijn favoriete schoenen. Ze hebben een mooie sleehak en ik heb deze schoenen altijd met veel plezier gedragen. Helaas beginnen ze aan de binnenkant bij de hak te slijten, waardoor ze niet meer lekker lopen. Ik wil ze nog niet weg doen, want daar zien ze er nog steeds veel te goed voor uit. Ik moet dus even opzoek naar een zooltje voor de binnenkant.

Ik vind deze look erg geslaagd. Daarom dat ik hem ook met jullie deel uiteraard. Hoewel ik het nog steeds erg spannend vind, ben ik benieuwd naar jullie feedback.

Wat vind je goed aan de look en wat zou er beter of anders kunnen. 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

32 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close