Happy Moments #28

Hoi allemaal! Het is al weer veel te lang geleden dat ik een Happy Moments online gooide. Tijd om daar vandaag verandering in te brengen! Op de een of andere manier lukte het me de afgelopen periode niet goed om te bloggen en te vloggen. Ik weet nog altijd niet goed waardoor dat kwam, maar ik merk dat ik er absoluut weer meer zin in heb. Zou het door de vakantie komen? Wie zal het zeggen…?

  • Laten we daar maar mee beginnen: HET IS HERFSTVAKANTIE!!
  • 9,5 jaar samen zijn met de liefste persoon in de wereld!
  • Roy is vandaag jarig! Gisteren heeft hij al zijn cadeautjes gekregen: een soort Parrot voor in zijn auto en tickets voor de musical Jesus Christ Superstar waar we samen naar toe gaan.
  • Samen veel Prison Break kijken! Bijna klaar met het laatste seizoen!
  • Enorm veel zin in het maken van filmpjes en dat ook doen!
  • En zelfs vooruit plannen tot aan 2017! Nu nog uitvoeren… 😉
  • Spelen met de app Muscial.ly! Wordt ook een fan: @anotherchapterNL
  • Bij de app SongPop alle 5 de liedjes binnen 1 seconden raden! Whoopwhoop!
  • Gebeld worden door een PR bureau om mij persoonlijk uit te nodigen voor een heel tof event! Jammer dat ik die dag niet kan
  • Door Walibi gebeld worden over de reservering van het eten a.s. vrijdag bij de Fright Nights! Dat is nog eens service!

Z0, dat zijn ze voor nu weer even. Ik wil er nog even aan toevoegen dat ik enorm veel zin heb in de rest van deze week. Natuurlijk vandaag de verjaardag van Roy, morgen gaan we voor ik denk het 8e jaar op rij naar de Fright Nights in Walibi én zaterdag komt er weer een tof filmpje online! Wil je geen filmpje missen, abonneer je dan op mijn kanaal en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste toffe video’s!

Wat was voor jou een Happy Moment?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close