HALLOWEEN WEEK | Halloween films die je móet zien!

Het is Halloween week op Another Chapter! En hoewel het geen officiële feestdag is hier in Nederland, kijk ik er toch naar uit. Om een beetje in de stemming te komen – en ik er als filmfreak niet onderuit kom – heb ik drie Halloween films die je móet zien op een rijtje gezet. Dus steek het kaarsje in je zelfgemaakte pompoen maar aan, doe de lichten uit en nestel jezelf op de bank met een schaal enge hapjes die je gevonden hebt op Pinterest. 

HOCUS POCUS (1993)
Laten we met de minst enge beginnen. Deze film heb ik al zó vaak gezien en hij blijft enorm leuk! Met hoofdrollen voor Bette Midler, Kathy Najimy en Sarah Jessica Parker is dit absoluut een film die leuk is om (met je kids) te kijken.

HALLOWEEN (1978)
Deze klassieker moet je gezien hebben. Michael Myers vermoordt op zesjarige leeftijd zijn zus met een keukenmes, waarna hij opgesloten wordt in een inrichting. Maar zo’n 15 jaar later weet hij te ontsnappen en gaat hij terug naar zijn geboortedorp om daar verder te gaan met zijn bloederige actie.

Nu kan ik heel makkelijk doen en hieronder alle vervolg delen en remakes plaatsen, maar dat doe ik uiteraard niet. 😉

TRICK ‘R TREAT (2009)
Het is alweer lange tijd geleden dat ik deze film gezien heb, maar deze Halloween film is het absoluut waard om eens te kijken. Nondeknetter, je schrikt je hier lam.

Kijk Hocus Pocus maar als laatste, zodat je vannacht in ieder geval kunt slapen!

Wat is een Halloween film die ik – en anderen – volgens jou moeten kijken?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close