De nieuwe producten van Milestone zijn zó leuk!

Wie kent ze niet? De leuke fotokaarten die je bij je baby houdt en een foto van maakt en waarbij je dus makkelijk elke mijlpaal kunt bijhouden? Vijf jaar geleden startte Gemma met Milestone: leuke en vrolijke fotokaarten. Het idee sloeg aan en zo ontstonden er verschillende varianten. Het werd zó populair dat andere bedrijven het idee overnamen. Imitatie is de hoogste vorm van vleierij zullen we maar zeggen. Nu, 5 jaar verder, is het bedrijf zó succesvol dat de kaarten al in ruim 40 landen te verkrijgen zijn! Tijd voor weer wat nieuwe producten! Ik werd uitgenodigd op de perspresentatie en kreeg de eerste sneakpeak van deze producten. Kijk je mee?

Dit artikel stond al eerder online, maar heb ik offline moeten halen op dezelfde dag i.v.m. het te vroeg delen van de informatie. 

SPECIALE MOMENTEN BOOKLETS

Omdat er meer speciale momenten zijn dan omrollen en het eerste woordje, zijn er booklets gemaakt per categorie. Een booklet bestaat uit 6 geïllustreerde kaarten die je uit het boekje scheurt (of knipt als je net als ik vaak net wat onhandiger bent). Vanaf oktober 2017 zijn deze booklets te verkrijgen in 7 verschillende varianten: Eerste Travel Momenten, Eerste Outdoor Momenten, Baby’s Eerste Kerst, Eerste Fashion Momenten, Eerste Feestdagen, Eerste Foodie Momenten en Baby’s Eerste Verjaardag. Verkoopprijs: €6,95. Super leuk dus om als kraamcadeau te geven of om voor jouw eigen kindje te kopen.

Ik kreeg zelf twee booklets mee om straks voor ons meisje te gebruiken: Baby’s Eerste Kerst en Baby’s Eerste Verjaardag. Super leuk, want ik hou enorm van de kerst! Over meer dan één jaar kan ik de andere gaan gebruiken en ik heb er nu al onwijs veel zin in!

BABY’S KEEPSAKE ORNAMENT

Ook dit nieuwe product stal mijn hart. Ik vertelde net al dat ik gek ben op de kerst. Het liefst zet ik de kerstboom dan ook al in november. Baby’s Keepsake Ornament wil ik dan ook zeker gaan aanschaffen. Het is een handgemaakte glazenbol die je afsluit met een kurk. In het doosje zitten 12 briefjes en gouden stickers (om de briefjes dicht te plakken). Ieder jaar kun je een herinnering aan het afgelopen jaar opschrijven, oprollen, sluiten met een sticker en in het ornament bewaren. Over 12 jaar heb je dan een prachtige tijdscapsule voor je kindje. Hoe leuk is dat?! En gezien je het toch bewaard bij de kerstspullen, zal je het ook niet zo makkelijk kwijt raken.
Ook dit product is pas vanaf oktober 2017 verkrijgbaar en kost €16,95.

BABY’S EERSTE JAAR – SOPHIE DE GIRAF

Heel eerlijk had ik nog nooit gehoord van Sophie de Giraf. Maar wat een leuk merk is dat! Zoek het zeker eens even op als jij het ook nog niet kent. Hoe dan ook. Milestone en Sophia La Girafe (zoals het origineel heet) zijn samen gaan werken en hebben nu hele leuke fotokaarten met – je raadt het al – Sophie de Giraf om het eerste jaar van je kindje vast te leggen. Deze kaarten zijn wél al te koop en kosten €13.95.

Ik vind het zulke leuke en mooie producten! Benieuwd naar de producten van Milestone? Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij kleinegiraf.nl.

Welk(e) product(en) van Milestone zou jij graag willen hebben?

Dit artikel bevat gekregen producten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close