Filmpje: tutorial groene oog look

En weer een nieuw filmpje. Hierin maak ik een look met groen opgemaakte ogen.
Een grappig detail bij dit filmpje: ik had film materiaal van ongeveer 3 kwartier!! Dat kwam omdat ik eigenlijk niet wist hoe ik de look zou gaan maken toen ik begon met filmen, ik nog moest bedenken daardoor welke producten ik zou gebruiken en soms dus naar boven moest om producten bij te halen. Daarnaast vind mijn camera het leuk om elke keer te stoppen met filmen na een minuut of 8, waardoor ik soms halverwege een handeling was en dit dus opnieuw moest doen. Grrrrr….
Toen ik uiteindelijk ging editen, kwam ik er achter dat ik eigenlijk wel veel – te veel – klets tussendoor. Gelukkig had ik zo veel materiaal dat ik uiteindelijk een goed filmpje heb weten te produceren zonder al die klets. Dus surprise surprise: je hoort me alleen iets zeggen in het begin en aan het eind.
En nog iets: van die 3 kwartier aan film materiaal heb ik nog maar 6 minuten aan overgehouden!!! Knap hè?!

Wat vinden jullie van mijn filmpje? Is dit een leuke EN duidelijk manier of heb je andere tips?

Have fun en tot de volgende keer!

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close