Vlog 214

Ik ga naar de PABO🎓 + LAATSTE keer KOLVEN + Dit RAAKT me echt zo DIEP😭 | VLOG 214

Wat leuk dat je (weer) kijkt naar deze nieuwe weekvlog en dat je deze beschrijving leest 😉 In deze vlog heb ik veel fijne momenten met mijn kinderen (én geloof me, die zijn echt heel schattig om te zien. It makes your day!), ik kolf voor de allerlaatste keer in mijn leven, ik open met jullie een prijs die ik gewonnen heb, maar het leukste na al deze intensieve weken is de uitslag van mijn toelatingstoetsen en mijn reactie hierop! Echter is er deze dag ook iets heel triest en wat me heel diep raakt. Ik was er echt van in shock… Heel heftig dit, en dat kan ik nog steeds niet bevatten… Dat en meer in deze nieuwe vlog.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close