Het wordt hier weer wat rustiger de komende week en misschien weken

Ik vertelde het al in mijn blogje van gisteren, maar dit is mijn laatste week thuis. Officieel dus een vakantieweek omdat mijn verlof sinds gisteren ten einde is. Ik wil deze week nog optimaal genieten van het gezin en daarbij staan er nog een aantal dingen op de planning deze week. Oftewel: het wordt even wat rustiger op de blog. Ik vertel hieronder meer over wat je kunt gaan verwachten.

Ik heb niet vooruit gewerkt, hoewel ik wel genoeg ideeën heb. Dat komt vooral omdat ik nog lekker wil(de) genieten van mijn laatste weken thuis. Nu deze laatste week er is, baal ik wel een klein beetje dat ik niet vooruit gewerkt heb, al kan ik mijn ideeën nu wel even nog bewaren voor als ik dadelijk aan het werk ben. Ik zal vast en zeker weer aan het oude-nieuwe ritme moeten wennen en daardoor minder inspiratie hebben. Dus eigenlijk is het ook iets goeds, haha!

Los van mijn vele ideeën heb ik deze week nog een hoop plannen. Zo komt vandaag een lactatiekundige meekijken, gaan we Lucas opnieuw wegen bij het consultatie bureau (duimen jullie even mee?), gaan we ‘s middags weer kindercarnavallen en ‘s avonds gaan we zelf ook nog de laatste avond carnaval vieren. Op woensdag hebben we een fotoshoot met het gezin, op donderdag gaan Roy en ik naar de 9 maanden en de huishoudbeurs. Op Vrijdag wil ik even naar school omdat ik maandag moet beginnen, maar we een studiedag hebben die niet op school plaats vind. Ik vind het toch wel fijn om van te voren mijn theatertje te checken en alles goed voor te bereiden. ‘s Middags komen we van de zwangerschapscursus nog een keertje bij elkaar. En het weekend hebben we lekker helemaal niets! Even los dat ik wel de weekvlog edit die komende zondag online komt.

Zoals ik al zei zal ik dadelijk weer moeten wennen aan het ritme. Waarschijnlijk ben ik de eerste week (of weken) kapot na het werk en heb ik geen puf meer om nog aan mijn blog te werken. Ik hoop uiteraard dat dat anders is, maar op voorhand zeg ik het maar. Niet dat ik jullie verantwoording schuldig ben, maar vind het toch wel heel fijn als jullie een beetje weten wat je kunt verwachten. Zolang jullie maar weten dat ik niet stop hoor! Dat sowieso niet. Maar even opnieuw mijn draai vinden… tja, dat zal ik denk ik wel nodig hebben.

De weekvlogs op zondag gaan sowieso gewoon door en zolang als ik bijzondere verhalen heb, blijven die op vrijdag online komen. Mijn streven is in ieder geval om minimaal 3x in de week iets van mezelf te laten horen op mijn blog. Op Instagram zal ik sowieso actief blijven, dus misschien leuk als je me daar volgt mocht je dat nog niet doen.

Tja, en dan hoop ik dat jullie mij vooral blijven volgen en het begrijpen dat er minder online kan komen te staan. Voor zover dus de update.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close