TIP | GuestHouse Hotel Kaatsheuvel (op loopafstand van de Efteling!)

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek op de Efteling. Met ons abonnement komen we er dan ook met regelmaat. Heerlijk om gewoon te wandelen in een prachtige, sprookjesachtige omgeving als ook om te genieten van alle attracties en moois wat de Efteling te bieden heeft. Een weekendje Efteling is dan ook een fantastisch mooi uitje voor jou en je kinderen. En hoe leuk is het dan om een paar dagen naar dit mooie park te gaan? De Efteling biedt zelf mooie accomodaties om te verblijven, maar wat als je graag een beetje goedkoper wilt overnachten? Op zo’n 500 meter afstand van de Efteling is sinds 7 juni 2018 het GuestHouse Hotel geopend. Een hotel met een uniek concept waar jij je thuis zult voelen.

Een hotel die aanvoelt als huiselijk doordat dit hotel de sfeer van een guesthouse gebruikt. Met een keuken waar je zo naar binnen mag lopen om samen met de koks te kijken naar hoe het eten bereid wordt, hoe de verse ingrediënten gebruikt worden, maar ook het delen van recepten. Hoe leuk is dat?! Het hotel heeft zelfs eigen moestuintjes en kassen waarin ze kleine tours geven en waar kinderen kunnen leren over gezond eten. Een hotelkamer die niet aanvoelt als een gewone hotelkamer door de gezellige inrichting en waar je zelfs tot wel 8 personen kunt verblijven! En had ik al verteld dat je er gewoon op bed mag springen? Daarnaast heeft elke kamer ook een tv met Netflix. Er is een daktuin met een speeltuin voor de kinderen en een plek waar papa en mama onder het genot van een heerlijk drankje kunnen bijkomen van een dagje Efteling (of natuurlijk van het mooie Kaatsheuvel!).

Zelfs met een baby is dit hotel een aanrader. Zo hebben ze een babyfoonservice én kunnen kindjes net voor bedtijd enthousiast voorgelezen worden door een personeelslid. Er zijn babybadjes te huur en dus kan je kleintje ook gewoon lekker badderen. Het hotel richt zich dan ook écht op families. Ik vind dit zo’n mooi en uniek concept! Volgens mij wil je nooit meer weg uit dit hotel.

Zoals ik al zei is het vooral een mooie uitvalbasis na (of voor) een dagje Efteling. Daar speelt het GuestHouse Hotel goed op in doordat je gebruik kunt maken van een Efteling arrangement. Zo kun je een stuk goedkoper overnachten én genieten van dit prachtige park op loopafstand! Maar Kaatsheuvel heeft zelf ook een prachtige omgeving. Denk aan de Loonse- en Drunense duinen. Heerlijk om te wandelen en te spelen met de kinderen (of gewoon met zijn tweetjes). Oh, en in de buurt van het centrum zit Ichi, het lekkerste sushi restaurant in de omgeving als je het mij vraagt! Daarnaast ligt Kaatsheuvel dicht bij mooie plaatsen zoals Den Bosch, Waalwijk en Tilburg.

Al met al beleef je met het GuestHouse Hotel de Brabantse gezelligheid. “Hotel Efteling: een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis. En op loopafstand van de Efteling”.

Zou jij graag in zo’n gezellig hotel willen verblijven?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking | Disclaimer
De foto’s zijn van het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en mocht Natasja Online met toestemming gebruiken.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close