Diary 14 september 2013

Ja ja, zomaar 2 blogposten achter elkaar…! Dat komt eigenlijk omdat ik dit weekend dan ook echt helemaal niks in mijn agenda heb staan! Eigenlijk zou Roy ook het hele weekend thuis zijn – tja, ook de muziekindustrie heeft last van de crisis – maar die mag spontaan vandaag 3x werken!
Die was vandaag dus al vroeg weg.
Maar goed, back to myself…
Ik ben dus druk geweest. Waarmee? Nou… Lees maar verder!

Na 5 weken vakantie moest ik weer gaan werken. Ik werk in het dagelijks leven als begeleider op een basisschool en we moesten voorbereiden e.d. Als ik thuis kwam, probeerde ik te bloggen – als ik niet al eerder een post gemaakt had – moest ik met de hond wandelen en probeerde ik om mijn Oriflame activiteiten weer te laten lopen. En nog het huishouden, mijn NTI cursus visagie, sporten – ik dans en boks 2x in de week – andere sociale contacten te onderhouden en natuurlijk wat tijd met Roy!
Uhm, planning? Is nooit echt mijn sterkste kant geweest – al word ik er wel beter in.
Omdat ik het mezelf zó druk maakte, had ik na één of twee weken werken het idee dat ik van mijn stokje zou gaan, om het zo maar te zeggen. Dat was niet mijn bedoeling en daarom heb ik mijn blog activiteiten tijdelijk stil gelegd. Ik heb mijn balans enigszins weer gevonden en ga nu lekker alleen maar bloggen als ik tijd en zin heb, met het minimale streven van één blog per week.

Deze week heb ik het ontzettend druk gehad.

zaterdag 7 september
In het begin van de middag had ik een hele leuke afspraak staan: een gezichtsbehandeling geven aan een meid van 19 die dit bij mij gewonnen had op een leuke workshop een paar weken eerder. Haar moeder was ook thuis en die heeft meteen ook mee mogen genieten.
Onder de behandeling hebben we lekker gekletst en kwam er ter sprake dat ze misschien wel beautylid wilde worden bij Oriflame. Dit houdt kort gezegd in: zelf de producten voor jou en je vriendinnen kunnen bestellen, met korting van af 10% die kan oplopen tot 30% en vaak gratis producten krijgen.
Wie wil dat nou niet?

’s Avonds hadden we met de dans- en boksschool – die horen dus bij elkaar – een slaapfeest omdat het 1. heel gezellig is, 2. we vrienden zijn van elkaar en 3. de dans”juf” jarig was.
Een gezellig avondje is het geworden, met verschillende spelletjes zoals singstar, mr Chung en hints. Maar ook alle delen gezien van de film hellraiser.

zondag 10 september 2013
Hartstikke gaar werd ik deze ochtend opgehaald door Roy om te gaan vissen. Vissen? Ja, vissen.
Vrienden van ons hebben een café en die organiseerden een forellen dag.
Ik had er niet super veel zin in, maar ach, we hadden allebei nog nooit gevist dus waarom ook niet.
Hoewel het in de ochtend nog regende, was de middag gelukkig droog en zelfs zonnig! Roy heeft dan ook gevist en ik heb er in een stoel – heerlijk onderuit gezakt – naast gezeten. Het was wel ontspannend moet ik zeggen. Helaas geen vangst aan onze hengel.
Wij zijn hierna dan ook naar huis gegaan, omdat we allebei gaar waren. De anderen zijn naar het café gegaan om hun vangst op de barbecue te gooien.

maandag 9 september 2013
Het is weer maandag. Dat betekent werken. Dit zou een lange dag worden omdat we in de avond nog een thema avond voor ouders.
Normaal blijf ik dan na 5 uur op school om te eten en ineens door te gaan, maar gezien bijna geen collega’s bleven, Roy niet op mij rekende en een vriendin jarig was, besloot ik dus maar om daar naar toe te gaan. Lekker er even tussenuit!
Uiteindelijk sliep ik dus pas om half 12, pfff…

dinsdag 10 september 2013
Another day at work. Wel dus helemaal gaar van die vorige dag. Vroeg bed deze avond.

woensdag 11 september 2013
En weer een dagje werken tot 5.
Daarna gauw naar huis, eten en weer weg. Eerst even een nabestelling bezorgen bij de gastvrouw die afgelopen woensdag een workshop had gehad, om vervolgens mijn “coach” van oriflame op te halen en samen naar een afspraak te gaan. Omdat het meisje van de gezichtsbehandeling interesse had om beauty lid te worden, en ik nog nooit daarvoor een afspraak heb gehad, wilde ik er graag iemand bij hebben waar ik van kon spieken.
Het meisje was heel enthousiast en we gaan nu samen aan de slag om haar op weg te helpen.

donderdag 12 september 2013
Ja, en weer werken van 8.00 tot 17.00.
Weer gauw naar huis en eten, daarna weer in de auto gesprongen om naar een vergadering van Oriflame te gaan. Hier krijgen we informatie over de nieuwste producten, de lopende en aankomende brochures worden besproken, acties voor beautyleden en adviseuses worden uitgelegd en we bespreken samen de dingen waar we tegen aan lopen. Naast dat dit heel serieus klinkt – wat het ook wel is hoor! – hebben we vooral veel lol samen. Dit noem ik dan ook echt “hobby-en”.

vrijdag 13 september 2013
En weer de laatste werk dag.
Maar ook hierna weer snel naar huis.
Prospecting 2013 is het bij Oriflame. En dus ging ik met mijn coach naar het centrum van Schijndel – we stonden weliswaar binnen bij de Shoeby i.v.m. de regen – om mensen kans te laten maken op een geweldig productpakket of een van de gratis gezichtsbehandelingen èn een goodybag mee te geven. En dit door ze alleen een kaartje in te laten vullen.
Dit was erg leuk om te doen en we hebben dan ook veel enthousiaste dames ontmoet!

vandaag
Nou ja, onverwacht heel de dag alleen. Gelukkig hebben we onze hond Odin!
Beetje jammer dat Roy de auto mee heeft, want moest nog boodschappen doen en wilde voor mezelf even naar het centrum. Op de fiets door de regen…? Ik kijk nog wel even…

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close