Review: Popcorn lip scrub – Lush

01Al eerder maakte ik een filmpje over het zelf maken van je eigen lip scrub – dit filmpje was echter iets té goed voorbereid en klinkt super nep. Ik kijk hem niet terug, haha! Super cheap en super makkelijk. Toch was ik erg nieuwsgierig naar de lip scrubs die je gewoon in een winkel kunt kopen. Daarbij heb ik momenteel weer veel last van velletjes op mijn lippen die ik er graag van af wil hebben. O
ver de lip scrub van Lush had ik al veel gehoord en dus ging ik naar de Lush winkel om zo’n lip scrub te kopen. In de winkel in Den Bosch hadden ze drie smaken: bubblegum, mint julips en popcorn. Mint julips vond ik iets te caramel-achtig – niet zo mijn ding -, de bubblegum is leuk als je tiener bent – super zoet qua geur én smaak! – en de popcorn was licht zoet. Deze laatste heb ik dan ook gekozen.

02De potjes zijn maar klein, maar zitten wel tot de rand toe vol met scrub. Het zijn niet de meest opvallende potjes (maar dat vind ik van geen een potje van de Lush), maar hebben wel een leuke tekst.

03
Zelfs de gebruiksaanwijzing is leuk! En ja, je kunt deze scrub inderdaad aflikken. Kijk maar:

04 Er zitten geen ingrediënten in die je niet kunt eten. Dit zou je zelf ook kunnen maken!

05Ik zei toch dat hij tot de rand toe vol zit?

06Dit is meer dan genoeg scrub om je lippen mee te scrubben. Dit is zelfs iets teveel.

07Smeer het op je lippen.

08Maak rondjes met je vingers zodat de velletjes loslaten. Wanneer je voldoende gescrubt hebt, lik je het zo van je lippen en voelen je lippen weer super zacht aan. De smaak proefde ik een uur later nog aan mijn lippen!

Het verschil met deze en degene die ik zelf gemaakt had, is dat deze veel minder olieachtig is én veel lekkerder. Daarnaast doet geur ook heel veel en daar zorgt Lush toch wel goed voor. Meer dan dat jij zelf thuis zou kunnen. Hij zit in een potje die  je op een koele plaats kunt bewaren. De houdsbaarheid is één jaar. En de vraag is of het me gaat lukken zo’n potje op te maken in een jaar. Wel moet je – vind ik – veel betalen voor zo’n potje: €9,95. Je hebt niet veel nodig en doet er lang mee, maar toch…

Zou ik hem nog een keer open (als hij op is)? Ja, maar wel wanneer het in de maand financieel ook echt kan, want het is nog altijd goedkoper om hem zelf te maken.

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close