MUSICAL | De Gelaarsde Kat

Ik ben gek op sprookjes, musicals vind ik fantastisch. Dat het mooiste park van Nederland dit combineert voor kinderen vind ik dan ook elke keer weer super gaaf! In het najaar van 2016 komt Efteling Theaterproducties met haar 14e productie: sprookjesmusical De Gelaarsde Kat. Een musical voor de hele familie vol spel, zang en vooral dans. 

HET VERHAAL

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

VOOR EN DOOR KINDEREN

De Gelaarsde Kat wordt een sprookjesmusical voor en door kinderen, zoals de laatste producties van de Efteling ook gedaan zijn. Ergens binnenkort start er een zoektocht naar 1.000 katten. 1.000 katten die éénmalig in een van de voorstellingen gespeeld worden door kinderen verkleed als kat. Houdt de Efteling website dan ook goed in de gaten voor meer informatie!

BIJZONDER

Wat deze productie extra bijzonder maakt is dat het bekende sprookje vanuit een verrassend perspectief verteld zal worden. En – ook heel leuk! – de voorgeschiedenis van het sprookje laten ze ook zien. Want hoe is de kat nou precies terechtgekomen bij de molenaarszoon?

Deze swingende musical vol kattenkwaad is vanaf september 2016 te zien in het Efteling Theater, op weekenddagen en in vakanties.

Houd jij ook zo van sprookjes?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close