weekvlog 143

25 weken zwanger, veel leuke dingen doen & baby niet voelen | Vlog #143

Tijd voor weer een nieuwe weekvlog! Afgelopen zondag was ik alweer 25 weken zwanger en langzaam maar zeker begint het aftellen te beginnen. Hoewel ik officieel komende week ook nog vakantie heb, zijn er dan wel al een aantal dagen waarin ik weer ga werken en dus hebben we afgelopen week véél leuke dingen gedaan. Zo hebben we veel spelletjes gespeeld, waaronder één spel die we al héél lang in de kast hadden liggen, maar nog niet gespeeld hadden. We zijn (what else is new) naar de Efteling geweest en Isabelle rent het sprookjesbos door. We gingen naar Monkey Town met mijn zus en haar kinderen en gingen ook nog naar Park Hilaria; de kermis van Eindhoven. We spraken af met vrienden die heerlijke nacho’s maakten en met papa en mama die we EINDELIJK eens in konden maken met het spel dat we altijd spelen. Dat en meer in deze weekvlog!

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie (kids) nog één week vakantie of nog meer? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close