EVENT | I Love Beauty 2017

Voor het tweede jaar op rij werd ik uitgenodigd om een dagje te kijken en te shoppen op het I Love Beauty Event, wat nu voor de 4e keer georganiseerd werd. Ik voelde me weer vereerd dat ik mocht komen en was dan ook dol enthousiast. Alhoewel ik dit jaar met mezelf heb afgesproken dat ik niet elke leuke beauty goodie mag kopen omdat ik 1) te veel heb en 2) het toch niet allemaal kan gebruiken. Hoe dan ook, vorig jaar was erg geslaagd en dus had ik er ook deze keer weer zin in.Toch val ik nu meteen met de deur in huis: ik vond het écht tegenvallen. Ik heb een gezellige dag gehad met Larissa, die gezellig met mij mee ging. Maar qua event… Nee. Daar ben ik dit jaar niet over te spreken. Misschien was één jaar voldoende. Anderzijds waren er ook dingen anders, waardoor het mij tegenviel:

  • Ik vond er eigenlijk geen leuke workshops tussen zitten. Vorig jaar had ik nog moeite met kiezen. Maar dit jaar. Nee, ik vond het allemaal niet zo interessant. Dat wil niet zeggen dat er voor niemand iets interessants bij zat. Maar voor ons… Nee. Jammer genoeg niet en ook een gemiste kans.
  • Voor de leukste stands (oké, die ik het leukste had gevonden zoals NYX en Boozyshop) stonden rijen van het leek wel 3 uur. Sorry, maar daar had ik echt geen zin in.
  • Cynthia verscheen maar 2 keer ter tonele en verder heb ik haar niet gezien. Toch jammer omdat zij het gezicht en bedenker is van dit event.
  • Bij maar heel weinig stands werd er gebruik gemaakt van interessante en vooral leuke beursaanbiedingen. Een gemiste kans!
  • Te veel kleding/accessoires stands. Voornamelijk allemaal Ibiza style….

Was er dan helemaal niks leuks?
Jawel hoor. Op het hoofdpodium vond ik Fred van Leer erg grappig en Serena Verbon (van beautylab.nl) hielp leuk mee bij de contourkit uitleg van Anastasia Beverly Hills. En heus heb ik ook wel producten gezien die mijn hartje sneller deden kloppen. En natuurlijk was het erg leuk dat we een kleine goody bag meekregen.

Qua eten hadden ze dit jaar wel wat meer staan. Hoewel het daar mega druk was de hele tijd, vond ik het een goede toevoeging.

Al bij al hebben we een gezellig dag gehad, maar of ik volgend jaar weer zou gaan….? Ik hoop dat het event dan groter is, waardoor er geen lange rijen hoeven te staan bij de standjes. Oh, en leukere workshops.

Ben jij geweest? En zo ja, wat vond jij er dit jaar van?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close