Body Worlds: The Happiness Project (WINACTIE GESLOTEN)

Afgelopen vrijdag mocht ik een bezoek brengen aan Body Worlds: The Happiness Project in Amsterdam. Een tentoonstelling met én over menselijke lichamen. Met meer dan 200 anatomische preparaten, leer je het menselijk lichaam kennen en zijn complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid. Ik vond het een enorm indrukwekkende tentoonstelling en kan hem absoluut iedereen aanraden! Hoewel het in het begin er misschien wat eng uit ziet, wen je daar snel aan en is de informatie én de preparaten enorm interessant om te zien. In deze blogpost neem ik je mee door de tentoonstelling d.m.v. foto’s én geef ik 2 keer 2 entreekaarten weg! 

 LET OP! De onderstaande beelden kunnen als eng ervaren worden. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

WINNEN!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? En wil je deze preparaten in het echt zien? Dat kan! Ik mag namelijk 2x een setje van 2 entreekaarten weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder een reactie achter laten met een geldig e-mail adres en mij vertellen waarom jij graag naar Body Worlds Amsterdam zou willen.

Waarom zou jij wel (of misschien ook niet!) naar deze tentoonstelling willen?

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars ontvangen op woensdag 7 oktober 2015 een e-mail.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

26 Comments

  • Natasja

   30 september 2015 at 13:40

   Hihi! Wil je dan wel of niet zelf ook kans maken? 😉 ennuh, als jij daar gelukkig van word komt er rond een uurtje of 7/8 nog een Wisdom post online! Maar had zo veel inspiratie voor komende week/weken dat ik dacht om die post maar een keer niet te doen omdat ie ook altijd t minst bekeken wordt. Ik vind hem zelf wel altijd leuk dus als het gewaardeerd wordt doe ik hem vanavond alsnog even schrijven! 🙂

   Beantwoorden
 • Iris Vorstenbosch

  30 september 2015 at 14:39

  Ik zou super graag kans maken op de entreekaarten voor Body Worlds. Dit zou vooral te gek zijn omdat ik ook de spieren en bloedvaten moet leren voor mijn opleiding, en die zou ik dan in het echt kunnen zien! Makkelijk voor de toetsen 😉

  Beantwoorden
 • Joanne

  30 september 2015 at 15:16

  Wat een toffe tentoonstelling. Ik ben twee jaar geleden naar “Bodies Revealed” geweest, dit lijkt me een soortgelijk evenement. Misschien is dat ook interessant voor mensen die hier van houden.

  Beantwoorden
 • Annette

  30 september 2015 at 18:23

  Ik sla over want ik ben al eens geweest 🙂 moest wel wennen. Ik vond het in het begin best heel luguber ik moest er echt even inkomen voordat ik het kon waarderen. Maar bijzonder was het zeker.

  Beantwoorden
 • Vivian

  30 september 2015 at 19:31

  Ik ben naar de reguliere versie van Body Worlds gegaan toen die in Rotterdam was een paar jaar geleden en vond het fantastisch! Ik geloof alleen niet dat ik er een tweede keer naartoe hoef, haha.

  Beantwoorden
  • Natasja

   30 september 2015 at 19:32

   Hahaha! Ik vond het ook fantastisch en wil er nog een keertje heen! Ik vond het zó interessant! Maar zo zie je maar dat iedereen dat iedereen er anders over denkt.;)

   Beantwoorden
 • Sanne

  3 oktober 2015 at 09:16

  Wat gaaf zeg. Ik wil later heel erg graag in de geneeskunde samen met mijn zusje. Ik wil heel graag Neurochirurg worden en mijn zusje kinderarts. We willen beide graag de mens helpen en zijn erg geïntreseerd in het menselijk lichaam. We zijn al eens eerder samen naar corpus geweest en gaan vaak naar opendagen in universiteiten en ziekenhuizen. Ik moet nog maar 2,5 jaar en dan mag ik me eindelijk inschrijven voor mijn studie! Ik kijk er al gigantisch naar uit. Het lijkt me super leuk om m’n zusje te verassen en haar hier heen mee te nemen. Ik denk dat ze het onwijs leuk gaat vinden en ik daarin tegen ook! Dikke kus Sanne

  Beantwoorden
 • Kim

  3 oktober 2015 at 15:48

  Wat gaaf!! Eind augustus liep ik met een vriendin in Amsterdam en ze vertelde dat ze er met school was geweest, en ik natuurlijk dat ik er zo graag heen wil en ontzettend baal dat ik bij mijn opleiding geen anatomie hoef te kennen. Ik vind anatomie zo interessant en leuk al vanaf mijn 12e haha, ik maak dus graag kans! Heb ik ook weer een reden om vanuit een klein dorpje in Brabant naar het grote Amsterdam te treinen 😛

  Ik ben je voor extra kansen en leuke berichtjes gaan volgen op insta en twitter: Blossomslifenl

  Fijn weekend!

  Beantwoorden
 • Laura - Dagelijkse hap

  3 oktober 2015 at 17:36

  Ik doe zeker mee 😀 Ik volg een biomedische studie waar je de mechanismen van het lichaam op cellulair niveau onderzoekt. Ook hebben we met lichamen gewerkt die gedoneerd waren voor onderzoek. Het is zo fascinerend om te zien hoe het lichaam er van binnen uit ziet!
  Ik vind het echt prachtig dat er een nieuwe soort van kunst gemaakt is hiervan, terwijl het zo puur mogelijk gebleven is. Ja, ik zou er dus heel graag heen gaan 🙂

  Beantwoorden
 • Anne-Marie

  3 oktober 2015 at 19:40

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag willen winnen om hier samen met mijn 10-jarige zoon heen te gaan. Hij is nu echt op zo’n leeftijd dat hij dit mateloos interessant vindt. En ik stiekem ook!

  Beantwoorden
 • sabrina

  3 oktober 2015 at 22:04

  Wat een leuke winactie! Eind deze maand ga ik met een paar vriendinnen hier naar toe voor een verjaardag ♡ Het zou dus goed van pas komen, ik heb er super zin in. Ben heel benieuwd! Ik volg je overal behalve FB.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close