Opening Brows and More

Je wenkbrauwen zijn misschien wel het meest belangrijkste onderdeel van je gezicht. Ze geven je expressie. De laatste paar jaar teken ik ze regelmatig bij met een potloodje of gebruik ik een wenkbrauwpoeder. Wat een verschil is het, als je wenkbrauwen mooi gedaan zijn! Dus toen een vriendin van de familie haar salon Brows and More opende – waarin ze vooral gespecialiseerd op wenkbrauwen is – werd ik dan ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

De salon is aan huis. Ze heeft een kamer boven ingericht vol sfeer. Rustig en ontspannen. Precies wat ik zoek als ik naar een salon ga. Het grootste item in de kamer is natuurlijk de stoel, waarin jij als klant heerlijk behandeld zult worden.

De opening paste natuurlijk niet in deze kamer, en dus was de huiskamer omgetoverd tot een waar openingsfeestje.

opening-brows-and-more-12

opening-brows-and-more-11Bij een opening horen natuurlijk cakejes! Cakejes met het logo. Oh ja, en champagne natuurlijk. Of iets anders als je dat niet lust. Hoe dan ook, Karin – de eigenaresse – zorgde voor een feestelijke sfeer.

opening-brows-and-more-04opening-brows-and-more-03

opening-brows-and-more-01Op de tafel stonden producten die Karin gebruikt en om kennis te kunnen maken met deze producten, was voor deze avond ook visagist Ronald Maasakkers aanwezig om de aanwezigen van een mooie look te voorzien.

opening-brows-and-more-09

opening-brows-and-more-08Karin gebruikt voor de wenkbrauwen het merk Chelsea en de rest van de make-up is van Bellapière.

opening-brows-and-more-06Natuurlijk heb ikzelf ook in de stoel gezeten en ik was meteen verkocht aan de wenkbrauwpoeder! Ook was ik meteen verkocht aan de foundation in poedervorm. Wat was die prachtig zeg! Iedere huid kreeg daarmee echt een opkikker!

opening-brows-and-more-02Ik vond het een geslaagde opening, met pracht producten, een top visagist en een prachtige en lieve gastvrouw.

opening-brows-and-more-10Ben je benieuwd naar de salon? Je vindt deze salon in Rosmalen (bij Den Bosch) op De Groote Rede 130. En voor meer informatie klik je hier!

Doe jij iets aan je wenkbrauwen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close