Efteling met gezin & spelen met animoji’s | Keeping Up With Natasja #102

Hallo, hallo, hallo! Tijd voor weer een nieuwe weekvlog. We genieten natuurlijk lekker van het weer en maken een fijne herfstwandeling. Ik ben een beetje een schijtluis. Isabelle heeft bij een oma een trike en rijdt die vol trots. Daarnaast gaan we op één dag naar 3 films (lang leven het bioscoop abonnement!). Morgen komen daar trouwen de reviews van online. We eten sushi en maken zelf pizza. We gaan met het hele gezin naar de Efteling en dat is ook heel erg leuk! Thuis hadden we ook al een trike staan en zo haal ik Isabelle dan ook op bij het kinderdagverblijf. En daarna gaat de rode vlag weer uit en heb ik voor het eerst sinds mijn bevalling hier weer echt mega veel last van. Niet fijn! Veel plezier met kijken!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close