Wednesday Wisdom #12

Jaaaa! Het is juli! Dat betekent bijna vakantie! Misschien heb jij al vakantie? Ik mag nog 2,5 week werken om daarna 5 heerlijke weken van de zomer te genieten. De zomer is absoluut mijn meest favoriete jaargetijde en dan vooral in combinatie met de maand juli. Want deze maand ben ik jarig! Natuurlijk ga ik dat ook nog met jullie vieren, maar hoe blijft nog even een geheimpje. Maar nu genoeg gekletst en door met deze Wednesday Wisdom quote!

In de zomer voel ik me altijd op en top. Ik geniet van alle momenten en vind het weer fantastisch. Tenzij het regent, dan niet. Behalve na héél véél lange dagen, dan mag het best een keertje regenen. Wel het liefste ’s avonds, zodat we overdag nog leuke dingen kunnen doen. Maar goed. Mijn beste herinneringen zijn altijd in de zomerperiode. Dan ben ik ook echt op het gelukkigst en dat is ook wat deze quote voor mij betekent.

Wat betekent deze quote voor jou?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close