Video ♥ review beautyblender Flormar

In een shoplog van een tijdje geleden kon je al zien dat ik de beautyblender van de Flormar had gekocht. Natuurlijk wilde ik deze onwijs graag proberen, maar leek het me leuker om dit voor de camera te doen. Ik heb hem dus nog niet gebruikt en test hem waar jullie bij zijn! Daarbij is mijn laatste review filmpje van één jaar geleden en werd het dus hoogtijd voor een nieuwe.

Ik heb deze opnamen gemaakt met mijn nieuwe camera. Er ging nog een hele hoop mis, daar ga je morgen in de vlog die online komt meer over horen. Voor nu mijn review over de beautyblender van Flormar. Have fun!

Bekijk mijn review beautyblender Flormar hier:

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

Kennen jullie de beautyblender en zou je hier graag mee willen werken?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close