PERSONAL | Ojee!

Ojee, ik had het stiekem al gedacht maar zeker niet gehoopt. Twee jaar geleden begon ik met bloggen in de zomervakantie. Maar toen ik weer moest werken, lukte het me niet om de eerste periode op het bloggen te focussen. Vorig jaar had ik datzelfde probleem en ook dit jaar kost(te) het me moeite om in de eerste weken mijn laptop er bij te pakken en een artikel te typen. En dat terwijl ik mezelf eigenlijk beloofd had, dat het me dit jaar wel zou lukken. En zodoende zit ik op vrijdagavond met mijn laptop op mijn schoot dit artikeltje te typen, zodat er naast Movie Monday en Wednesday Wisdom toch meerdere artikelen online staan. Of in dit geval dus in ieder geval één artikel. 

Het bloggen vind ik nog altijd mega leuk. Ik vind het misschien wel de leukste hobby ever! Maar hoe het komt dat het bloggen niet lukt na de zomervakantie…? Misschien omdat ik dan door vijf weken vakantie opnieuw het ritme moet vinden wat ik wel de rest van het jaar heb? Of misschien omdat ik weer moet wennen aan het werk. Ik bedoel, het is nu wel even vermoeiend; even wennen. Anyways, ik vind het al een hele prestatie van mezelf dat ik – ondanks mijn tegenzin – toch mijn laptopje vandaag gepakt heb, om dit artikeltje te typen. Yay voor mezelf!

De eerste week met de kinderen zit er weer op en het was weer heerlijk! De kinderen hadden er zin in en wij als juffen en meesters ook. En daarbij zijn wij als collega’s ook nog eens goed bezig. Elke vrijdagmiddag rond een uurtje of half 5 staan we in onze sportkleding om met elkaar hard te lopen – of nou ja, met degene die dit willen. Onze gymdocent leidt ons naar de 5 km (of wie weet wel de 10 km), zodat we mee kunnen doen aan de Color Run. Een leuk initiatief van een collega, waar een hoop collega’s enthousiast op reageerde. Vandaag hebben we dit voor de eerste keer gedaan. We hebben twee groepen gemaakt: een beginners groep en een gevorderde groep. De beginnersgroep liep 2 km 1 minuut rennend, 1 minuut lopend. Ik zat in de gevorderde groep en wij renden 4 minuten en liepen tussendoor 1,5 minuut. We hebben 2 km hardgelopen binnen 15 minuten. Dat was erg gezellig! En ook leuk om het samen te doen. Vooral omdat je elkaar daardoor kunt uitdagen. Zo hebben we de laatste paar meters gesprint. En volgende week gaan we weer opnieuw en ik heb er nu al zin in!

Zo, dit was even mijn kletsverhaaltje en morgen probeer ik weer wat te typen zodat je gewoon weer meer artikelen kunt verwachten! Yippy!

Herkennen jullie ook zo’n dipje na een bepaalde periode?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close