vlog 18 weken zwanger

18 weken zwanger, vaderdag, leuke dingen bezoeken & geschminkt worden | VLOG #136

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog op NatasjaOnline.nl. In deze weekvlog probeer ik voor jullie Isabelle via de babyfoon te laten horen, maar alsof ze er een sensor voor heeft lukt het natuurlijk niet. Op zondag is het Vaderdag. Hoewel we Roy wel verrassen in bed, is hij de rest van de dag werken en trekken Isabelle en ik er op uit naar verschillende evenementen. Op donderdag hadden we weer een afspraak met de verloskundige en moest ik ’s middags werken. Daar zei ik iets, waar ik niet meer onderuit kon… En op vrijdag besloten we weer lekker naar de bioscoop te gaan én EINDELIJK weer een sushi te eten!

Wil je deze vlog héél graag zien, maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe was jullie week? En hebben jullie al een plan voor de hitte die eraan staat te komen komende week? Laat het me hieronder bij de reacties weten!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close