Win Spy op Blu-ray

Samenwerking – Ik hou van films! Meestal ga ik naar de bioscoop als ik een film écht wil zien. Soms komt dat niet uit door drukte of geld. Een film die ik erg graag had willen zien, was Spy. Een actiekomedie met in de hoofdrol Melissa McCarthy – humor!!! -, Jude Law – yum –  en Jason Statham – ook al yum! Sinds vorige week is Spy verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Dus dit is mijn kans! In dit artikel vertel ik je mijn verwachtingen over Spy en waarom je deze film volgens mij zou moeten zien. Maar het allerleukste: ik mag van 20th Century Fox een Blu-ray weggeven!

Melissa McCarthy en Jason Statham zijn hilarisch en gewapend in deze geweldige komedie vol actie van regisseur Paul Feig (The Heat, Bridesmaids)! Susan Cooper (McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. Spy zit bomvol hilarische actie en avontuur!

Acteurs: Melissa Mc Carthy, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne en Miranda Hart
Duur: 122
 minuten
Genre: Actie/komedie
Release: 4 juni 2015

WAT VERWACHT IK VAN DE FILM?

Omdat ik Spy op Blu-ray mag weggeven – zie verderop in dit artikel – en ikzelf de film nog moet zien, leek het me leuk om een artikel te schrijven met daarin mijn verwachtingen. Uiteraard ga ik binnenkort de film ook écht bekijken en dan zal er een review online komen. Hoe leuk is het dan om terug te kijken naar mijn verwachtingen?

Toen ik een aantal maanden geleden bij de bioscoop was – what else is new? – en het kartonnen bord van deze film zag staan, was ik al meteen enthousiast. Melissa, Jason en Jude zijn acteurs waardoor ik de film sowieso wil zien. Dan maakt het al haast niet meer uit waar de film over gaat.
Daarna zag ik de trailer. Ik hou van humor, ik hou van actie en dat is wat deze film allebei heeft.
Ik ben alleen bang dat alle leuke stukjes al in de trailer te zien zijn. Dat zou ik erg jammer vinden, omdat de film dan weinig verrassends over houdt.
De film lijkt mij op het eerste gezicht niet geheel vernieuwend. Ik denk dat hij misschien wel iets weg heeft van Get Smart met Steve Carrel en Anne Hathaway. Beiden over spionnen met akward momenten. Natuurlijk zit het verhaal wel anders in elkaar. Ik ga er van uit dat deze film net zo leuk is als – of misschien nog wel leuker is dan – Get Smart.

6 REDENEN WAAROM IK DENK DAT SUSAN COOPER EEN GOEDE/LEUKE SPION IS!

1.  Ze rijdt in stijl!

2. Ze is perfect in vermomming!


3. Ze gebruikt zeer effectieve gadgets!

4.  Ze weet hoe je moet vechten!

5.  Ze is goed met de koekenpan!

6. Haar achtervolgingen zijn episch!

WIN SPY OP BLU-RAY!

JE KUNT NIET MEER MEEDOEN MET DE WINACTIE

Doe jij mee met de winactie en wat verwacht jij van deze film?

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaar ontvangt op dinsdag 27 oktober 2015 een e-mail.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close