Keeping Up With Natasja | 1 t/m 7 januari 2018

Een hele goede morgen! Of middag, of avond of net wanneer je dit leest. Er is weer een week voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een vlogoverzichtje. Wie weet heb je een vlog gemist die je toch graag had willen zien. Dit is je kans! We beginnen met de eerste vlog van 2018 waarin ik me besef hoe dankbaar ik ben voor 2017, vieren we nieuwjaar met familie, bestelde ik een paar dingen voor Isabelle en mezelf, gingen we voor niets shoppen en spraken we af met een aantal kennissen, had ik weer een babydate én kreeg ik ineens een spoed wortelkanaal behandeling, ik keek Wie Is De Mol en we gingen op mijn laatste vrije dag naar de Winter Efteling. Have fun!

1 januari 2018: Wat was 2017 een top jaar!

2 januari 2018: Nieuwjaar met familie!

3 januari 2018: Kleine bestelling

4 januari 2018: Voor niets shoppen…

5 januari 2018: Babydate en spoed wortelkanaal behandeling

 

6 januari 2018: Samen Wie Is De Mol kijken!

7 januari 2018: Winter Efteling!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close