De juni winactie challenge

Op dit moment merk ik dat ik bijna elke dag wel nieuwe volgers krijg op mijn verschillende social media kanalen. En daar ben ik natuurlijk onwijs blij mee! Maar ik heb echt een hekel aan “net niet” getallen. Mijn radiovolume moet echt op een heel getal staan zoals 10 of op een getal als 15. 16…? Neeeeee! Bij een aantal social media kanalen zit ik op het aantal volgers wat het “net niet” effect bij mij naar boven brengt. En dus wil ik een winactie challenge organiseren.

De Challenge
Aan het einde van de maand juni in 2014 wil ik over mijn doelgetallen zitten op al mijn kanalen.
Hieronder heb ik een overzicht van het aantal volgers op dit moment op elk kanaal. Daarachter staat mijn doel schuingedrukt.

Facebook: 141 vind-ik-leuks | 150 vind-ik-leuks
Twitter: 90 volgers | 100 volgers
Instagram: 120 volgers | 150 volgers
Pinterest: 118 volgers | 150 volgers
YouTube: 54 abonnees | 100 volgers
BlogLovin’: 91 volgers | 100 volgers

Zoals je ziet hoef ik bij de meeste kanalen niet super veel volgers erbij te krijgen. De grootste actie is op YouTube. Natuurlijk hoop ik op meer volgers dan mijn doelgetallen – ja, dit zal zeker ook gaan irriteren – maar hee, ik irriteer me nu al een langere tijd dat ik nog steeds mijn doelgetallen niet behaald heb dat ik wel weer een tijdje blij kan zijn wanneer ik deze wel behaald heb.

Wat moet je doen?
Het enige wat je moet doen is hieronder in een reactie reageren met waar je me volgt en hoe je op dat kanaal heet. Het kan dus zo zijn dat je me al ergens volgt en me – jammer genoeg – niet wil volgen op nog een kanaal. Je kunt dan toch mee doen, zolang je maar even laat weten wat je naam is op het kanaal dat je volgt.
En vul onder het kopje “e-mail” een geldig e-mailadres in. Dit is het adres waarop ik contact met je opneem.

Wat mag je doen?
Mij volgen op één, meerdere of alle social media kanalen. Slijmen mag ook, maar zal de uitslag niet beïnvloeden.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
De winnaar wordt bekend gemaakt als ik op 30 juni om 23.59 uur mijn doelen heb behaald op al mijn kanalen. Als dit gelukt is, maak ik op 1 juli in de avond de winnaar bekend via mijn blog. Zo niet… dan ga ik een kleiner pakket verloten voor de steun die ik van jullie (hopelijk) gekregen heb!

En het leukste van alles… het prijzenpakket!
Bij een winactie hoort natuurlijk ook een prijzenpakket. Het prijzenpakket wat ik heb samengesteld heeft een waarde van €50!

01

Laten we eens gaan kijken wat er allemaal precies in zit!

Oorbellen van het merk Zenner. Zijn ze leuk of leuk?

Verwen jezelf met dit heerlijke kant en klaar masker van Dr van der Hoog.

Je kwasten regelmatig reinigen is super belangrijk! Deze reiniger van het Kruidvat is daar ideaal voor!

Je lichaaam verzorgen met een moisturiser kan nu in een paar seconden gebeurt zijn met deze Vaseline Spray & Go met aloe vera.

Dit oogschaduwsetje van Essence is super mooi! Mooie, glanzende kleuren die van je ogen afspatten.

De ‘Better than false lashes’ mascara van Catrice belooft dramatische volume, ultieme lengte en extreme krul. Het resultaat zou mooier zijn dan nepwimpers. Wie wil dat nou niet?

Mooie wenkbrauwen? Dat kan met dit setje van Make Up Academy! Hier zit alles al in voor de perfecte wenkbrauwen: maar liefst 3 kleuren poeder en wenkbrauw gel, een kwastje én een pincet.

Verzorgende handen die heerlijk ruiken? Deze handcrème van Oriflame met zijde proteïne en orchidee extracten zit standaard in mijn tas en is heerlijk in gebruik!

Wil je je lippen goed verzorgen? Heb je last van droge plekjes? Wil je je nagelriemen verzorgen? Wil je snel iets op je schaafwond smeren, zonder dat er een pleister op hoeft? Dit potje van Oriflame is multifunctioneel inzetbaar. Je hebt maar een beetje nodig voor optimaal resultaat.

Wil je ook een mooie kleur op je nagels? Met deze limited edition nagellak van Catrice gaat het jou lukken! De kleur het eletrix blue en heeft en mooie shimmer.

Wil jij dit pakket winnen? Volg de spelregels en doe mee! Love you guys!

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

30 Comments

 • Babs

  1 juni 2014 at 12:57

  Ja, ik doe graag mee! Volgde je al op Bloglovin en nu op Facebook. Ik zie…ik zie…Oriflame (nice) en ben erg benieuwd naar de Vaseline spray en Go…zo vaak staan twijfelen in de winkel… succes met je actie, ik hoop dat je je ronde getallen haalt.

  Beantwoorden
 • Michelle Boosten

  1 juni 2014 at 17:39

  Ik volg u op instagram, helaas heb ik geen twitter, facebook of pinterest etc. Mijn naam op instagram is michelle_boosten ik hoop dat ik win en dat u uw doel haalt

  Beantwoorden
 • Birgit

  3 juni 2014 at 11:33

  Hoi!

  Wat een leuke actie zeg! ik waag graag een poging. Dit zou heel leuk zijn om de vakantie te starten!!

  Ik volg je op bijna alle kanalen, op facebook en youtube volgde ik je al, (gewoon als Birgit) & ik ben je nu ook gaan volgen op pinterest en bloglovin (ook onder mijn eigen naam gewoon).
  Instagram heb ik niet dus kan ik je daar niet op volgen 😉

  Er zitten hele leuke producten bij, het kriebelt al om ze uit te testen!! Ik ben vooral benieuwd naar het wenkbrauw setje,
  Ik ben dan ook vaak bezig mijn wenkbrauwen aan het bijwerken zodat ze voller en dikker lijken.

  Liefs Birgit

  Beantwoorden
 • Birgit

  3 juni 2014 at 11:50

  Hoi!

  Wat een leuk pakketje zeg! ik waag graag een poging 😉

  Ik volgde je al op facebook & youtube (als birgit) en twitter als (TalkToBirgit)
  en volg je nu ook via bloglovin & pinterest ( ook onder m’n eigen naam)

  Er zitten hele leuke spulletjes in het pakket!! het kriebelt al om ze eens uit te testen!! Vooral naar het wenkbrauw setje ben ik erg benieuwd. Ik ben dan ook voortdurend bezig m’n wenkbrauwen aan het bijwerken.

  Liefs Birgit

  Beantwoorden
 • Babs

  3 juni 2014 at 13:56

  Wat een leuk pakket, ik waag graag een kansje! Ik ben vooral heel benieuwd naar de producten van oriflame en het wenkbrauwsetje van Mua, deze is steeds uitverkocht in de kruidvat filialen bij mij in de buurt 🙁
  Ik volg je via bloglovin’, andere social media is niet zo aan mij besteed.
  Veel succes met het halen van je goals!

  Beantwoorden
 • Ilse prins

  3 juni 2014 at 17:16

  Wat een super leuke actie zeg!!! EN wat een leuke producten heb je verzameld voor je pakket, echt heel mooi!!!
  Ik heb je op alle site’s geliked en gevolgd om het zo ff raar te zeggen hihi..
  Ik ga je zeker helpen aan jou benodigde likers en volgers;-)….

  Ook maak ik natuurlijk graag een kansje op dit leuke pakket.
  Zonnige groetjes ilse prins – wiefiej@Hotmail.com

  Beantwoorden
 • Jeannette

  4 juni 2014 at 09:50

  Dag Natasja, ik (Jeannette) volg je via je blog en ga nu ook de facebook pagina liken! Meer niet, want dat wordt te veel om bij te houden! Mooi pakket, ik ben zeker een Oriflame fan, maar gun het pakket aan iemand die Oriflame nog niet kent, als je er eenmaal kennis mee hebt gemaakt, wil je niet meer anders. Hoewel ik ook dol ben op de spullen van Yves Rocher.

  Groet, Jeannette

  Beantwoorden
 • Romy

  8 juni 2014 at 11:10

  Wat een leuke actie! Ik doe mee! Ik heb het volgende gedaan:
  -Volgen via Bloglovin’ (of via Everythingnice of Romy (weet niet of hij mijn prive naam of blog naam pakt))
  -Volgen via Twitter @everythingnicex
  -Volgen via Facebook Romy Goertz
  -Volgen via Youtube Everything Nice

  …en nu maar duimen!

  Beantwoorden
 • Cheyenne Jansen

  8 juni 2014 at 21:58

  Ziet er goed uit hoor. Ik ken deze producten nog niet behalve het masker . Daarvan weet ik al dat deze fijn vind voor de rest ben ik er benieuwd en zou ik het graag willen uitproberen. Ik volg je op alle kanalen onder Cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

  Beantwoorden
 • Elvira van der Heijden

  13 juni 2014 at 16:54

  wat een leuke winactie zeg!! Ik volg je overal =) meestal onder mijn eigen naam of RestlessElven YT, Forest_Elven Instagram, ForestElven Twitter =) *fingers crossed*

  Beantwoorden
 • Cassandra D

  14 juni 2014 at 23:24

  Super leuk! Ik doe mee!
  Ik volg je op facebook onder de naam Cassandra Demeester, op twitter: xcassandrad, instagram; xcassandrad; youtube: typical cassandra, op Pinterest: Cassandra en op bloglovin’ ook: Cassandra Demeester.

  Beantwoorden
 • Karlien - Polished Cats

  25 juni 2014 at 14:42

  Ik heb je blog pas ontdekt, dus ik volgde je nog nergens
  bij deze ben ik je overal gaan volgen 😉
  (Fb; Karlien Vermeersch, Twitter: Karlien_V, Instagram: Polishedcats, Bloglovin’: Karlien, Pinterest: Karlien – Polished Cats, Youtube; Karlien Vermeersch)

  Liefs
  Karlien

  Beantwoorden
 • Marjolein

  28 juni 2014 at 12:19

  heey, ik volg je op meerdere social media:
  instagram: @marjoleinvanderiet
  youtube: marjolein x
  bloglovin, pinterest. Ik weet zo niet hoe ik hier op heet, maar je hebt vast wel genoeg aan bovenste twee (:
  ik heb je blog net ontdekt, ik hoop dat je snel groeit en dat je meer bekendheid krijgt!

  liefs, marjolein

  Beantwoorden
 • Hanneke

  28 juni 2014 at 22:46

  Ik volg je alleen op Facebook omdat ik op de andere kanalen niet actief ben. Ik vind het echt knap van je hoe het tot nu toe gaat, respect! Succes!! En natuurlijk hoop ik dat ik win haha!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close