Mijn ‘kersverse moeder’ look

In mijn dagelijkse vlogs zie je het eigenlijk al voorbij komen. De onverzorgde ‘kersverse moeder’ look en verzorging. Isabelle verzorg ik prima. Ik trek haar elke dag kleertjes aan, ik was haar en geef haar haar vitamines. Ik zorg dat ze op tijd eet (of drinkt in dit geval) en dat ze haar rust en speelmomentjes heeft. Maar mijn eigen look en verzorging… Tja, die wordt meestal vergeten. Ik heb meer pyjamadagjes dan ik ooit gehad heb en ik heb nog nooit zoveel dagen achter elkaar make-uploos  rondgelopen. Ik ga serieus gewoon zo de deur uit. Ho. Wacht. Ik kleed me uiteraard wel aan… Zoiets dan…

Laten we voorop stellen dat ik nog zwangerschapsverlof heb. Een goed excuus om nog niet te veel te gaan doen en dus lekker thuis te blijven en te knuffelen en spelen met de kleine meid. Als ze slaapt heerlijk op de bank series kijken of boeken lezen of misschien zelfs daarop even een dutje doen. Ik hoef tenslotte nog helemaal niks.

Die gedachte zorgt er misschien ook wel voor dat ik mezelf een beetje verslons. Een beetje veel, eigenlijk. Wie mijn dagelijkse vlogs volgt, ziet de hoeveelheid pyjamadagjes en make-up loze Natasja. Aan de ene kant geef ik er niks om. Ik bedoel, ik ben toch thuis. Niemand die het ziet en Roy geeft er ook niet zoveel om. Aan de andere kant voel ik dat ik mezelf enorm verwaarloosd.

Tuurlijk pak ik mijn douchemomentjes wel als Isabelle slaapt of als Roy thuis is, maar echt het heerlijke tutten wat ik ook goed kan ligt momenteel in een ver verleden. Als ik een keer een afspraak heb, dan verzorg ik mezelf natuurlijk wel wat beter. Maar het ding is dat ik – voor Isabelle – mezelf vaak ook gewoon beter verzorgde als ik thuis bleef. En nu dus niet.

Is dat erg? Nee, natuurlijk niet. Ik ga er dan ook vanuit, dat als ik straks weer mijn ritme terug heb met het werken, dat ik dan ook weer beter naar mezelf ga kijken. Beter kleden, beter verzorgen, gezond eten en sporten.

Voor nu? Tja, lekker even verslonzen en vooral genieten van Isabelle. In januari ben ikzelf weer aan de beurt. Laat mij nu maar even de ‘kersverse moeder’ look houden.

Herkenbaar of juist niet?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close