9 x leuke dingen aan Kerst

Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar. In augustus ben ik al aan het aftellen naar de dag dat ik de kerstboom ga zetten en ik laat hem dan zeker nog een week na oud en nieuw staan. I love it! Vandaag heb ik weer eens een lijstje voor jullie met 9 x leuke dingen aan Kerst.

 1. Het huis versieren.
  Oké, misschien zit je hier niet op te wachten, want het kan behoorlijk wat werk zijn en het kost een hoop tijd (afhankelijk van hoeveel je versiert). Maar toch kijk ik hier altijd naar uit. De gedachte aan hoe gezellig mijn huis er dadelijk uit ziet, maakt mij helemaal vrolijk en blij.
 2. Uitgebreid eten.
  Ik ben een echte Bourgondiër en hou dan ook verschrikkelijk veel van lekker eten. Ik heb enorm geluk met mijn man die dit héél goed kan en altijd zorgt voor een uitgebreid meergangen menu. Niet zomaar eten. Maar écht restaurantwaardig eten. Die dingen die je normaal gesproken niet maakt. Zo. Lekker. Hmmmmm! Nomnomnomnomnom!
 3. Gezelligheid.
  Misschien komt dit door de combinatie van de voorgaande twee leuke dingen aan Kerst. Maar toch noem ik het ook apart. Lekker met je gezin eten, kletsen én spelletjes spelen. Het is zo’n fijne tijd!
 4. Knus.
  Ik vind Kerst ook altijd heel knus. De versiering, de warmte van het huis als het buiten koud (en besneeuwd) is, warme chocomel met slagroom… Ik word er altijd heel relaxt van. Ik krijg dan vooral ook heel veel zin om onder een warm dekentje een boek te lezen.
 5. Vakantie.
  Dit zal vast niet voor iedereen gelden. Maar voor mij als juf betekent Kerst ook vakantie. Heerlijk ontspannen. Al zit ik dit jaar al vanaf juni thuis i.v.m. mijn zwangerschap en uiteindelijk de geboorte van Isabelle.
 6. Kerstfilms.
  Aren’t they the best? Ik hou van films en ik HOU van kerstfilms. Vooral als ze lekker cheesy zijn. Ook al kijk je elk jaar dezelfde films en ken je ze van achter naar voren, toch blijven ze leuk. Hallo Home Alone!
 7. Kerstmuziek.
  All I want for Christmaaaaas is youuuuuuuuuuuuuuuu! This is the most wonderful time of the year. Frosty the snowman, was a jolly happy soul. Last Christmas, I gave you my heart, but the very next day, you gave it away. I’m driving home for Christmas. En nog heel veel meer meezingers!
 8. Cadeautjes.
  Ik hou van cadeautjes. Ik hou van verrassingen. Dus ja, dit vind ik ook leuk aan Kerst! Gewoon een extraatje van en voor degene die je het dierbaarst zijn. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.
 9. Vrolijk.
  Iedereen. Ik heb nog nooit iemand gezien die niet vrolijk is met Kerst.

Wat vind jij het leukste aan Kerst?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close