Gelukkig nieuwjaar en de beste blog voornemens

 Whoa! Het is gewoon al 2016! Damn, wat gaat de tijd snel!! Maar dat betekent dat ik jullie allemaal als allereerst natuurlijk het allerbeste wens voor komend jaar! Dat dit maar een héél fijn jaar mag worden! Een jaar waarin jullie – hopelijk! – mijn blog nog eens bezoeken en ook hierin veel plezier beleven. Dat is dan ook een blogvoornemen voor mij: meer vaste/terugkerende bezoekers. Ik heb al een hoop fijne vaste bezoekers, maar ik zou het zo tof vinden om nieuwe ‘chapters’ – om het maar een naam te geven 😉 – erbij te krijgen. Samen vormen dan een groot happy chapter family. Dus… ik ben op dreef met namen! Don’t mind me! Natuurlijk dwaal ik weer eens af en zoals jullie in de titel al hebben kunnen lezen, deel ik vandaag met jullie mijn blog voornemens. 

MEER VASTE/TERUGKERENDE BEZOEKERS
Deze hoef ik eigenlijk niet opnieuw neer te zetten, want die heb ik hierboven in rare termen al beschreven, hahaha!

15.000 UNIEKE BEZOEKERS
De 10.000 bereik ik al sinds juli, maar hoe tof zou het zijn om hier weer 5.000 bovenop te krijgen? Much love! <3

MEER SAMENWERKINGEN MET BEDRIJVEN
Zo nu en dan werk ik samen met bedrijven. Dat vertel ik jullie altijd netjes door als eerste het woordje samenwerking of gesponsord te gebruiken met een link naar mijn disclaimer. Ik zou het erg leuk vinden om met nog meer bedrijven samen te kunnen werken. Ik wil absoluut niet elke dag een gesponsord bericht online, maar wat vaker dan 1 á 2 keer per maand zou ik erg leuk vinden!

SAMENWERKING MET ANDERE BLOGGERS/VLOGGERS
Komend jaar zou ik ook graag een samenwerking aan gaan met een andere blogger en/of vlogger. Afgelopen jaar maakte ik samen een video met Yvette van yvetteschrijft.nl, maar ik sta absoluut open om nog meer bloggers/vloggers te leren kennen en hiermee samen te werken op wat voor manier dan ook.

MEER VOLGERS OP SOCIAL MEDIA
Gevolgd worden door bezoekers betekent ook dat zij regelmatig terug komen. Dus eigenlijk houdt dit verband met mijn eerste voornemen. Dat betekent dat ik me nog meer ga bezig houden met Twitter, Instagram en Facebook.

NOG BETERE CONTENT
En dit is absoluut mijn nummer 1 voornemen: nog betere content schrijven. Ik wil graag nog meer humor verwerken in mijn artikelen, maar wel de boventoon houden op waar het in het artikel om gaat.

Als jij blogt: was is jouw voornemen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

20 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close