momlife combineren werk en studie

MOMLIFE combineren met WERK én STUDIE!? | Hoe ik dit wil aanpakken

Momlife combineren met werk én studie? Ik ga het vanaf 8 februari 2021 doen. Dan begin ik aan de Flexibele Deeltijd opleiding van de PABO! Ik heb er mega veel zin in, maar hoe ik het ga doen…? In deze video vertel ik mijn plan van aanpak. Hopelijk vinden jullie het weer leuk om te horen!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vonden en of jullie tips voor mij hebben om momlife te combineren met werk en studie. Volgende week weer een nieuwe video, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe zou jij dit aanpakken?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close