Woezel & Pip op je muur

Iedereen met kinderen kent deze twee leuke vriendjes vast en zeker: Woezel & Pip. Ik ben er dol op en ook Isabelle vindt ze hartstikke leuk. Toevallig begon Roy laatst over een in de toekomst te realiseren nieuwe slaapkamer voor Isabelle en of muurstickers dan niet leuk zouden zijn. Toen ik in mijn mailbox dan ook het volgende persbericht zag staan kon ik alleen maar denken ‘Ja! En dan wel deze!’

KEK Amsterdam lanceert een compleet nieuwe collectie met behang en muurstickers waarmee Woezel, Pip en alle andere vriendjes uit de Tovertuin kunnen schitteren op de muren.

De hondjes Woezel & Pip wonen in de wonderlijke Tovertuin. Samen met hun vriendjes beleven ze allerlei avonturen, onder toeziend oog van Tante Perenboom en de Wijze Varen. In de nieuwe collectie, die KEK Amsterdam in samenwerking met Dromenjager uitbrengt, kom je alle karakters tegen. Met de verkoop van de Woezel & Pip producten ondersteunt KEK Amsterdam bovendien het Guusje Nederhorst Fonds, dat zich inzet voor kinderen en dieren.

Maak van de kinderkamer een eigen Tovertuin, zodat je kindje zich samen met Woezel & Pip in een nieuw avontuur kan storten. De kleurrijke muurstickers zijn gebaseerd op de illustraties uit de bekende verhalen van de hondjes en verkrijgbaar op stickervel en in XL-uitvoering. Leuk om te experimenteren met zowel grote als kleine stickers. Je kunt de stickers overal plakken, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Plak ook eens een sticker op de deur, de plint of een speelgoedkist voor een extra speels effect.

De muurstickers zijn verkrijgbaar vanaf € 12,95.

Creëer een mooie babykamer met de lieve snoetjes van Woezel & Pip Baby op de muur. Je kunt kiezen uit 3 soorten patroonbehang in de pasteltinten roze, mint en grijs. Het behang is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer in no time een complete make-over.

Het behang kost € 69,95 per rol met 2 banen, totale afmeting 97,4 x 280 cm. Het patroon is herhaalbaar.

Naast het patroonbehang heeft KEK Amsterdam een kleurrijke behangcirkel. Deze bestaat uit een vrolijke afbeelding van Woezel & Pip met hun vriendjes in het gras en is geprint op premium kwaliteit vliesbehang, in de vorm van een grote cirkel met een diameter van maar liefst 190 cm. Het behang bestaat uit 4 reeds rond gesneden delen die samen een cirkel vormen. Geweldig als blikvanger boven het bed of in de speelkamer!

De behangcirkel kost € 149,95.

Wat vinden jullie van deze schattige muurstickers en behang?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close