Bericht aan mijn 30-jarige ikke

Hoe zal de toekomst zijn? Blog ik dan nog steeds? Heb ik mijn kijkers op YouTube niet in de steek gelaten? Wie zal het zeggen? Wat als je kunt praten met je toekomstige ikke? Dát zou pas cool zijn. Maar zolang we geen tijdmachine hebben, doe ik het maar via een video gericht aan mijn 30-jarige ikke! 

Als je het filmpje leuk vond, doe dan een blauw duimpje omhoog en ben je nog niet geabonneerd, dan vind ik het heel leuk als je dat zou willen doen! Klik hier om naar mijn YouTube-kanaal te gaan!

Wat zou jij vragen als je iets mocht vragen aan je toekomstige ikke?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close