The World Around Me #1

the-world-around-me

Wie de blogger is achter dit blog? That would be me! Om mij beter te leren kennen heb ik vandaag een sneakpeak in de wereld om mij heen.

Zaterdag 10 januari 2015

Zaterdag ochtend begon met een interview met het Algemeen Dagblad. Over een maandje of anderhalf sta ik in de weekendbijlage. Ik werd geïnterviewd over beauty, dus het was echt een vet leuk interview.

01
Het eten van de avond ervoor stond in een schaal in de magnetron. Helaas zette Roy de magnetron aan zonder even te checken of er iets in stond… Nou ja, het bovenste is dus het resultaat. Bye bye Tupperware bak…

02

Roy bakte een taart en ik mocht de mixer aflikken. Wie doet dat nog meer? Gezond is het niet, maar wel lekker!

03

Om deze foto moest ik zó hard lachen. Odin was Roy kusjes aan ’t geven – gelukkig stinkt Odin niet uit zijn bek omdat we hem brokjes voer geven – en ik bleef maar foto’s maken. Bij het terugkijken van de foto’s kwam deze voorbij en ik vond de kop van Odin zó grappig!

Zondag 11 januari 2015

04

Op zondag moest Roy al vroeg uit bed om te werken in België. Een collega van hem woont bij ons in de buurt en hij was naar haar toegereden om samen te rijden. Daarom kon ik eerst 20 minuten lopen – in de stevige wind – om de auto op te halen, om vervolgens boodschappen te doen. Heerlijk even een frisse neus halen.

04a
In een dorp kun je echt de apartste dingen zien. Zoals een weiland midden in een woonwijk…

04b

Tijd om boodschappen te doen! Ik pakte een scanner – love it! – maar vergat te scannen. Gelukkig kwam ik daar bij het laatste ding wat ik nodig had achter en heb ik gauw alles nog even gescand. Oepsie!

05

Thuis aangekomen is het Seks & the City tijd!

06
En dit at ik! Ravioli met zelfgemaakte salie-boter saus en spekjes. Yummie!

Maandag 12 januari 2015

Het is weer maandag. Tijd om te werken en dus minder om te delen.

Alhoewel ik het volgende filmpje graag met jullie wilde delen. Dit zijn de videobeelden van iets wat ik ’s ochtends op de radio hoorde bij Giel Beelen. Ik vond het prachtig en daarom wilde ik het ook graag met jullie delen.

 

Dinsdag 13 januari 2015

08

En ook op dinsdag werk ik. Ik kon om 5 uur naar huis en het was gewoon nog licht buiten! Yeah!

Woensdag 14 januari 2015

Het is weer woensdag! Tijd om dansles te geven op school!

Donderdag 15 januari 2015

En ook op donderdag geef ik dansles op school.

09

’s Avonds hadden we een nieuwjaar conference over het onderwijs. En dus gingen we met een aantal collega’s onderweg naar Driebergen. Maar eerst even eten. Ik had saté! Yummie!

10
De voorstelling heette 2014 was een zesje. Wat natuurlijk leuk refereert aan het onderwijs.

11

Het was een vet leuke avond met Peter Heerschop (bekend van o.a. Ik hou van Holland) en Marcel van Herpen. Ik heb écht gelachen!

12

Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje. Zomaar opgestuurd! Yeah!

Vrijdag 16 januari 2015

07
Ik kwam beneden deze ochtend en zag Odin zo liggen. Gekke hond…

Verder was het de laatste dag dansles geven en weekend! We zouden eigenlijk naar de film gaan, maar ik was vet moe en Roy was pas laat thuis. Ik heb de hele avond Gossip Girl gekeken. Daar had ik meer zin in dan Sex & the City. Maar mijn god… wat ontzettend verslavend is die serie toch elke keer!

Zaterdag 17 januari 2015

Weekend! Ik had een luie dag en blijkbaar ook spraakgebrek: “In Oss graaide ik ook altijd het mas, hoor…!” Juist ja…

14

En verder keek ik vooral Gossip Girl en nog meer en nog meer. Zo erg dat ik in bed op mijn telefoon verder keek (zie screenshot) en dat ik in 1,5 dag 1,5 seizoen heb gekeken… Oeps?!

Hoe was jullie week?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

 • Christel

  19 januari 2015 at 20:14

  Odin, tweemaal erbij op foto. Jeuhhhhhh 🙂

  Vorige week was druk, ’s avonds laptop nog open voor het werk. Iets wat ik vandaag niet zo doen. Deed ik dus toch. Week wordt ook druk. Te druk, mensen die andere werk hebben en wij blijven met kleiner aantal hetzelfde werk verzetten.

  Enfin, we blijven optimistisch…..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close