vaderdag

VADERDAG | Alle leuke artikelen over en voor Vaderdag in één blog

Daar zit ik dan. Mijn blog open en klaar om een artikel te schrijven over Vaderdag. De tijd tikt voorbij, maar mijn vingers blijven stil liggen op het toetsenbord. Geen inspiratie. Nul. Behalve dat ik mijn Moederdag artikel van afgelopen jaar best kan kopiëren en er Vaderdag van kan maken. Maar of dat dan zo origineel is… Nope. En dus vroeg ik aan andere bloggers hulp. Zij stuurde mij hun Vaderdag artikel en hieronder zie je in één overzicht alle artikelen die jij misschien ook wilt lezen voor Vaderdag.

Voor welk type vader zoek jij een vaderdagscadeau? – Momambition

Er bestaan heel veel type vaders, welke type vader heb jij? Of welk type vader is je man? Wil jij hem graag in het zonnetje zetten en zoek je een leuk Vaderdag cadeau? Geen idee wat je moet halen? Ik heb een lijstje met Vaderdag cadeau’s gemaakt ter inspiratie voor 4 verschillende type vaders.

Lees verder op momambition.nl

DIY | Vaderdag knutsel ‘Jij bent een scheet van een papa’ – Mama’s Meisje

Over twee weken is het Vaderdag en daarom besloot ik mijn creatieve kant weer eens naar boven te halen. Ik maakte, samen met Suus en Niene, deze grappige toiletrolhouders voor papa en laat je vandaag in een simpele DIY zien hoe makkelijk dit is! Want een creatief moment is leuk, maar het moet niet te lang duren en zeker niet moeilijk zijn ? Laat jij je inspireren voor Vaderdag?

Lees verder op mamasmeisje.com

Schilderij van spijkers en wol – Mama’s met thee

Gisteren was het Vaderdag. En naast dat T op school een leuke knutsel heeft gemaakt, proberen we ook elk jaar thuis nog iets leuks te doen voor Vaderdag. De kinderen vinden het nog steeds heel leuk om dan ook iets voor papa te maken. En niet perse te kopen, dus ook dit jaar ging ik weer op zoek naar iets dat voor beide kinderen leuk was om te doen. En ook belangrijk, in het drukke schema moest het ook niet te veel tijd in beslag nemen.

Gelukkig had ik de afgelopen jaren al het een en ander gespaard op Pinterest, dus het was een kwestie van even bladeren met de kinderen. T is de laatste tijd weer helemaal into het klussen, dus het zou mooi zijn als het daar iets mee zou kunnen zijn. Uiteindelijk kozen we voor een schilderij van spijkers en wol.

Lees verder op mamasmetthee.nl

Alles over Vaderdag – Papablogger

Vaderdag is wat mij betreft één van de leukste dagen van het jaar. Het is een dag waarop ik als vader in het middelpunt sta en daardoor net even wat meer liefde krijg van mijn kind en vriendin dan normaal. Bij ons thuis is deze dag sinds ik papa ben echt een ding. Van ontbijt op bed tot cadeautjes en uitslapen, alles is geregeld. Een klassieke Vaderdag maakt mij dan ook echt super gelukkig. De hele dag wil ik ze knuffelen om hen te bedanken.

Lees verder op papablogger.nl

Vaderdag – sleutelhanger knutselen voor bovenbouw en middenbouw – Elke Blogt

Iets knutselen voor bovenbouw en middenbouw voor Vaderdag is altijd een uitdaging. Ik maakte deze sleutelhanger speciaal voor papa.

Lees verder op elkeblogt.net

Vaderdag, papa even verzorgen met een DIY – Webkonijn

Als creatieve mama probeer ik voor elke gelegenheid een geschenkje te maken. Voor een man vind ik dit een stuk moeilijker dan voor een vrouw. Ik merk ook dat zij het nog belangrijker vinden dat het niet zomaar iets is om uit te zetten. Na wat zoekwerk, besloot ik om verzorgingsproducten te maken voor vaderdag, iets waar kinderen perfect mee kunnen helpen.

Lees verder op webkonijn.be

Tips bij het uitzoeken van een cadeau voor hem – Mama planeet

Je vader is de beste papa ter wereld. Hij staat altijd voor je klaar en klaagt nooit. Met al zijn levenservaring is hij de beste raadgever die je je kan wensen. Hij kent jou en heeft het allerbeste met je voor. Hij gelooft in jou en laat je je eigen fouten maken, maar staat klaar mocht je zijn hulp toch nodig hebben. En hij is dol op zijn kleinkinderen. Herken je je vader hierin dan is jou vader zonder twijfel de liefste ter wereld. Natuurlijk wil je iedere keer een te gek cadeau voor je vader bedenken. Je wilt hem een geschenk geven wat bij hem past. Eén waar hij wat aan heeft. Eén waarvan je zeker weet dat het niet ergens in een kast verdwijnt. En dan het liefst iets wat je nog niet eerder hebt gegeven. En wat te bedenken voor mannen die alles al hebben? Een origineel cadeau voor de man vinden blijkt knap lastig te zijn. En dan mag je voor de papa van je eigen kinderen ook op zoek naar een tof geschenk. Wij bieden inspiratie om je op weg te helpen naar het perfecte cadeau voor vaders. Of het nou voor Vaderdag is, zijn verjaardag of gewoon.

Lees verder op mamaplaneet.nl

Leuke prentenboeken met papa in de hoofdrol | Inspiratie voor Vaderdag – Mama Lou

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor Vaderdag? Wat dacht je van leuke prentenboeken met papa in de hoofdrol? Voorlezen versterkt niet alleen de band tussen ouder en kind, het is ook leerzaam en gewoon hartstikke leuk om te doen. Door voorlezen onderdeel te maken van het naar bed gaan ritueel, creëer je een mooi en fijn moment om samen de dag af te sluiten. Met een prentenboek geef je dus eigenlijk een boel nieuwe herinneringen cadeau. Mooi symboliek voor Vaderdag toch?!

Lees verder op mamaloublogt.nl

Wat koop je voor Vaderdag? 5 altijd-goed-cadeaus – De Mama Gids

Komende Vaderdag (21 juni 2020) kunnen we onze mannen weer in het welverdiende zonnetje zetten. Maar wat geef je je man? Zeker als hij beweert alles al te hebben. Daarom namen we de proef op de som en deden een klein vragenrondje onder de vaders in onze omgeving. Daar kwam dit handige lijstje uit met zogenaamde ‘altijd-goed-cadeaus’. Sla hem dus meteen op voor volgend jaar, dan hoef je in elk geval niet meer te zoeken!

Lees verder op demamagids.nl

Hopelijk vonden jullie het leuk om verschillende artikelen te lezen en misschien heb je hierdoor ook wel nieuwe blogs ontdekt!

Wat doen jullie deze Vaderdag?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close