Isabelle heeft nu haar eigen stoel

Tijdens mijn zwangerschap wist ik het al: als kinderstoel zouden wij kiezen voor de Stokke Tripp Trapp. Die is mooi, eenvoudig en gaat levenslang mee. Het enige nadeel was het prijskaartje. En dus keken we nog wat rond en spraken met verkopers over soortgelijke stoelen. Maar niets kon tippen aan de Stokke Tripp Trapp. Het ging allemaal net niet lang genoeg mee of je kon er minder mee. Zodoende keken we op Marktplaats en kochten we daar een mooie (overgeschilderde) Stokke Tripp Trapp voor een kleiner prijsje. Ook kochten we tweedehands – lang leven Marktplaats! – de new born set zodat Isabelle vanaf haar geboorte gewoon bij ons aan tafel kon zitten. 

We hebben er tot dusver al best wat gebruik van gemaakt en zijn er enorm over te spreken! Ze zit er prima in, de stoel past aan de eettafel en hij past bij de inrichting. Wij happy en hopelijk zij over een paar jaartjes ook happy met haar eigen stoel.

Wie mijn Negen Maanden & Huishoud Beurs shoplog gezien heeft, weet dat we hem gisteren daar hebben laten graveren. Hij is nu nog mooier en nu is de stoel écht van Isabelle! Ik heb nog kort getwijfeld of we de rugsteun wel moesten laten graveren. Ten eerste omdat je hem nu nooit meer kunt oververven en ten tweede omdat je hem nu nooit meer kunt verkopen. Al snel gooide ik die twijfel in de prullenbak. Het gaat tenslotte maar over één balkje dat je niet kunt oververven (en misschien zijn er best manieren voor) en hoezo verkopen? Ik zocht een stoel voor levenslang, dus natuurlijk ging ik hem niet verkopen!

Ja. Isabelle heeft nu haar eigen stoel. Eentje die echt overduidelijk van haar is. En mocht er ooit een tweede komen, dan kopen we absoluut weer de Stokke Tripp Trapp en gaan we kijken of we die stoel ook kunnen laten graveren. Wel net zo leuk toch? Hopelijk kan het dan ook!

Welke kinderstoel hebben jullie gekocht?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close