Wel willen bloggen, maar het niet doen

Oké, het is vakantie – joehoe!! – maar waar blijven dan mijn blogs? Een vraag die ik me al de hele week elke dag stel. Ik wil wel bloggen, maar op de een of andere manier doe ik het niet. Ik kijk liever één aflevering Pretty Little Liars – en daar komen vervolgens nog 4 afleveringen bij. Waarom? I don’t know. Ik zeg wel tegen mezelf dat ik écht dadelijk de laptop pak om iets te typen. Ik bedoel: ideeën zat. Maar nee. Ik kijk PLL, word vervolgens moe en ga tussendoor slapen. Ik word wakker en kijk weer verder PLL. Zo begon het overigens niet deze week. Jawel, ik begon met het huishouden en ging daarna pas PLL kijken. Maar goed… Beetje zonde van de vakantie, vind je niet?

Hoewel ik vorig jaar nog boos op mezelf zou worden door dit lakse gedrag rondom mijn blog, ben ik er nu relaxt over. Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat het niet uit maakt. Ik zal het wel nodig hebben om even offline te zijn. Zelfs mijn vlogs blijven de laatste dagen uit. Gewoon even geen zin in.

Als ik ga denken hoe dit dan zo komt weet ik eigenlijk het antwoord wel: ik heb vakantie en wil ook écht even vakantie hebben. Hoewel bloggen en vloggen niet perse voelt als iets wat moet – zoals werken – voelt het toch ook wel weer zo aan de andere kant. En dat is precies wat ik de afgelopen 3 jaar wel gedaan heb: in de vakantie bloggen en vloggen en daardoor altijd maar bezig zijn. Ik vind het heerlijk om mijn tijd nu zo in te plannen dat ik niets moet.

Toch mis ik het wel. Het bloggen én het vloggen. En met vloggen bedoel ik niet alleen mijn dagelijkse vlogs, maar ook mijn andere video’s. De ideeën zijn er, maar de zin om het uit te werken nog niet. Dat komt nog wel. De laatste periode voor de zomervakantie is het altijd druk, dus om nu even helemaal te relaxen is wel… tja: relaxt 😉

Nu ik dit zo blog heb ik absoluut ook wel zin om weer te bloggen. Al moet ik toegeven dat ik aan denken ben aan vernieuwing rondom mijn blog. Andere onderwerpen erbij en dat soort dingen. Ik weet het nog niet en het is nog vaag. Ach, jullie zijn wel wat verandering van mij gewent, toch?

Ik hoop dat jullie een fijne zomer hebben! En tot horens!

Bron afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

15 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close