De overgang van 0 naar 1 en 1 naar 2 kinderen

Toen ik laatst op Instagram vroeg wat jullie graag wilden lezen op mijn blog of zien op mijn youtube kanaal, werd vaak gevraagd naar mijn ervaring met de overgang van 1 naar 2 kinderen. Ik vond het weer eens tijd voor een video, en vertel in deze video hoe ik het ervaren heb. Voor een compleet beeld van mijn ervaring, deel ik ook met jullie hoe ik het vond om van geen kinderen naar één kind te gaan.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen. Hoe vonden jullie de overgang? En heb je ook een idee waar dat mee te maken heeft? Is mijn verhaal herkenbaar of misschien juist helemaal niet? Laat het me hieronder bij de reacties weten of praat mee op YouTube.

Ik zou het erg waarderen als jullie de video op een duimpje omhoog willen geven, de video wilt delen en natuurlijk als je jezelf wil abonneren op mijn kanaal zodat ik kan groeien en nog meer leuke content voor jullie kan en mag maken. ?

Wat is jouw ervaring?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close