Start januari suikervrij (+ gratis e-book!)

De kerstdagen zijn weer achter de rug. Na een aantal dagen ons volgevreten te hebben – want wees nou eens eerlijk 😉 – en met het nieuwe jaar in zicht, wordt het tijd om onze doelen voor het komende jaar weer op een rijtje te zetten. Hoewel ik vind dat je echt niet perse in januari hoeft te starten met het bereiken van je doelen, is het wel het meeste geschikte moment. Het betekent dat je 365 dagen hebt – dit jaar zelfs 366! – om je doelen te realiseren. Dus waarom er niet zo snel mogelijk mee starten? 

Ook dit jaar staat weer op mijn doelenlijstje om hét ideale gewicht te bereiken met daarbij het mooie strakke figuur. Afgelopen jaar is het mij voor een groot deel gelukt om dichter bij dit doel te komen. Toch ben ik er nog niet. Ik weet dat ik nog wel wat aanpassingen moet doen omtrent eten en sporten. En daarom ga ik vanaf 11 januari 2016 meedoen aan de Suikervrij slank en gezond cursus van Carola van Bemmelen.

Suikers zijn echte dikmakers. Dat weet iedereen. Maar als je goed kijkt op de verpakkingen van je etenswaren dan zie je dat in bijna alles (geraffineerde) suiker zit verwerkt. Met deze cursus ga ik leren hoe ik in eerste instantie suikervrij kan eten en leven en vervolgens suikerbewust. Ik ben nu al super enthousiast! Drie boeken heb ik uitgelezen en ik kan niet wachten om te beginnen!

De suikerspiekpas

Carola daagt Nederland uit om het nieuwe jaar gezond te beginnen zonder suiker. En door mijn enthousiasme door haar boeken en doordat ik ga starten met de cursus, ga ik deze uitdaging dus al eerder aan! Ook ik vind het lastig om in eens zonder suiker 2016 te starten. Want wat moet je dan in hemelsnaam eten? Natuurlijk heeft Carola daar ook over nagedacht en daarom kun je op sugarchallenge.nl gratis het e-book met 10 suikervrije afslanktips downloaden. Daarbij staan er ruim 150 suikervrije recepten op de site en is er nog veel meer gratis informatie die jou en mij gaat helpen om het jaar suikervrij te starten. 

En ben je nieuwsgierig naar meer suikervrij en/of suikerbewust? Ook jij kunt je nog inschrijven voor de nieuwe Suikervrij Slank en Gezond cursus. En wie weet zijn wij dan wel steun voor elkaar! Klik hier voor meer informatie!

Ga jij de uitdaging aan om 2016 suikervrij te starten?

Start Januari suikervrij is een initiatief van Carola van Bemmelen, auteur van de bestsellerserie 100% Suikervrij (ruim 60.000 boeken verkocht) en founder van Sugarchallenge. Met haar hulp hebben al meer dan 100.000 mensen de Sugarchallenge succesvol volbracht. Carola volgde o.a. opleidingen op het gebied van Epigenetica, Orthomoleculair Voedingscoach, Hormonal Profiling, Hormoonfactortrainer en Metabolic Balance. Ze leidt zelf Sugarchallenge coaches op en verschijnt regelmatig in de media als suikerexpert. Haar laatste boek 100% Suikervrij voor altijd is vorige maand verschenen en nu al toe aan een tweede druk.
Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

28 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close