Fun

MOVIE MONDAY | YouTalent & Whipped Cream Challenge

Bij het zien van het bovenstaande filmpje zul je misschien bij het intro wel denken: “Huh? YouTalent? Wat is dat?” YouTalent is een wedstrijd voor YouTube kanalen met minder dan 2500 abonnees. En daar doe ik in de categorie #entertainment aan mee. De komende 3 weken zul je daar dan ook filmpjes van mij zien. Degene met de meeste blauwe duimpjes omhoog, gaat door naar de finale. Daar komt dan uiteraard een winnaar uit. Dus *kijkt jullie heel liefjes aan* ik zou het leuk vinden als jullie naar het filmpje gaan door hier te klikken en daar een blauw duimpje omhoog doen!

Het filmpje staat uiteraard ook op mijn eigen kanaal en kun je hier vinden. Daar vind ik het tof als je jezelf even abonneert! 

Wat voor filmpje vind jij leuk om te kijken?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close