Fietsen met Isabelle & popcorn in neus | Keeping Up With Natasja #86

Wat leuk dat je weer kijkt (of gaat kijken) naar een nieuwe weekvlog! Wat een fijne week was het! Ik heb erg genoten van Isabelle. Ze tijgert nu echt de hele kamer rond en kan super leuk spelen met blokjes. Daarnaast kunnen we voortaan met haar fietsen. Yay! Roy deed gek in de bioscoop. Want what else is new? En we aten echt héérlijke donuts van Dunkin’ Donuts! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video bevat twee gekregen producten voor mijn blog. Hier kun je over enige tijd een review (en van één product zelfs een winactie!) op mijn blog vinden. In de video geef ik aan om welke producten het gaat.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close