TV

EXPEDITIE ROBINSON 2017 | Last Man Standing

Oh my, oh my, oh my! Het is weer bijna zo ver: Expeditie Robinson! Een tv programma waar ik het hele jaar naar uit kijk. Sinds 2010 wordt het populaire programma alleen nog maar gespeeld met bekende Nederlanders (en voorheen ook Vlamingen), maar daar komt dit jaar weer – gedeeltelijk – verandering in. Dit seizoen doen er ook weer 4 onbekende Nederlanders mee. Ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken… Vandaag vertel ik jullie meer over alweer het 18e seizoen Expeditie Robinson!

Dus. Vier onbekende Nederlanders. Misschien heb je meegekregen hoe zij in het spel terecht zijn gekomen. Maar misschien ook niet. Goed. Ik ga het je kort vertellen. Tot 21 maart 2017 kon je een filmpje insturen waarin jij vertelde waarom jij mee zou moeten doen aan Expeditie Robinson. De 50 personen met de meeste stemmen en de 50 personen gekozen door de productie mochten door naar een selectieweekend. Daaruit werden de 4 kandidaten gekozen.

 1. Carlos Platier Luna 23 jaar
 2. Herold Dat – 45 jaar
 3. Imke Wieffer – 25 jaar
 4. Marlé Janssen -54 jaarNaast de 4 onbekende Nederlanders, doen er ook nog 14 BN’ers mee.
 5. Anouk Hoogendijk – 32 jaar – Ex-profvoetbalster
 6. Marieke Elsinga – 31 jaar – Presentatrice
 7. Roeland Fernhout – 45 jaar – Acteur
 8. Niels Gomperts – 26 jaar – Acteur
 9. Nicole Bush – 50 jaar – Televisieproducent en presentatrice
 10. Carolina Dijkhuizen – 37 jaar – Zangers en (musical)actrice
 11. Danny Froger – 29 jaar – Zanger en zoon van René Froger
 12. Soundos El Ahmadi – 35 jaar – Actrice, presentatrice en stand-upcomedian
 13. Shelly Sterk – 26 jaar – Presentatrice en verslaggever
 14. Brace – 31 jaar – Zanger
 15. Kaj Gorgels – 26 jaar – Youtuber en presentator
 16. Henk Poort – 61 jaar – Opera- en musicalzanger en acteur
 17. Richard Witschge – 48 jaar – Ex- profvoetballer
 18. Joëlle Witschge – 22 jaar – Model

Of Expeditie Robinson volgende week daadwerkelijk 18 kandidaten heeft, is nog onduidelijk. Na de aankondiging van Richard en Joëlle laat RTL vaag weten: “Maar… Blijft het hierbij?”

Van de 14 BN’ers moet ik eerlijk bekennen er maar 4 te kennen en klinken 3 namen me ergens vaag bekend. Dat is elk jaar zo. Heel eerlijk: je kunt natuurlijk niet iedereen kennen. Voor mijn gevoel doen er daarom meer onbekende mensen mee dan bekenden. Ik vind dat niet perse vervelend. Of er nou bekenden of onbekenden aan mee doen… Zolang het spel goed gespeeld wordt, het spannend is en niet te achterbaks, vermaak ik mijzelf op en top met Expeditie Robinson.

Dit jaar kun je nog net een tikkeltje langer genieten van Expeditie Robinson. Na de uitzending kun je kijken naar het programma ‘Eilandpraat’. Hierin wordt teruggeblikt op de aflevering in de stijl van ‘Wie is de mol?’ Moltalk.

Expeditie Robinson en Eilandpraat zijn vanaf donderdag 7 september te zien op RTL 5. Elke vrijdag om 6.00 uur kun je hier een recap lezen. Zoals ik al eerder aangegeven heb: wel nog onder voorbehoud het hele seizoen, gezien ik 4 oktober ons eerste kindje verwacht. Maar mocht alles goed gaan, dan ga ik uiteraard mijn best doen voor de recap.

Ga jij dit jaar (weer) kijken? En heb jij al een favoriet? Laat het me hieronder bij de reacties weten!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close