BEAUTY REVIEW | Wilkinson Hydro Silk Bikini

Samenwerking – Hi beauty’s! Kijken jullie ook al uit naar de zomer? Heerlijk met een rokje of korte broek en een topje genietend van de zon een wijntje? Ik wel! Dat betekent ook dat we ons beter moeten verzorgen. In mijn geval: vaker scheren. Mijn oksels scheren is nog één ding, maar mijn benen… In de winter doe ik het wel, maar toch minder vaak als nodig zou zijn, haha! Ik ben vast niet de enige… 😉 Anyway, komt Wilkinson met een nieuw scheermesje mét trimmer, zodat je alle delen van je lichaam goed kunt verzorgen. En ik mocht deze testen. 

HYDRO SILK BIKINI

Wilkinson hydro silk bikini 05

De Hydro Silk Bikini is een echt multi-talent: hij trimt en scheert nauwkeurig, maar is wel zacht voor de kwetsbare huid in de bikinizone. De geïntegreerde trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Bovendien kunnen met de speciale trimmer mooie contouren en vormen worden gestyled. Dankzij een watervaste behuizing kan de trimmer ook onder de douche gebruikt worden. Omdat de gevoelige bikinizone extra bescherming en verzorging nodig heeft beschikt het scheersysteem over de voordelen van de Hydro Silk Technologie: Het water geactiveerde serum met marine extracten hydrateert de huid meer dan elk ander scheersysteem*. De ovale scheerkop beweegt zich moeiteloos langs de vrouwelijke vormen. Ook de vijf curve-sensing mesjes passen zich aan de contouren van het lichaam aan, voor een comfortabele zachte scheerbeurt en een onweerstaanbare gladde huid. Een perfecte intiem-styling met een onweerstaanbaar glad resultaat, ook voor vrouwen met een gevoelige huid. Zo eenvoudig was het bijhouden van je bikinilijn nog nooit!

DE TEST

Wilkinson hydro silk bikini 04Als eerste gebruik ik het scheermesje. Ik heb één keer eerder een scheermesje van Wilkinson gehad, maar die beviel me niet zo heel goed. Ik was dus erg nieuwsgierig naar dit nieuwe scheermesje.

Hij is fijn. Echt fijn. Maar dat komt ook door het water geactiveerde serum. Ik heb meteen het idee dat dit het scheren zachter en fijner maakt. De huid lijkt daardoor gladder en meer gehydrateerd. Echter vind ik dat het wel lang duurt voordat het serum lijkt te ontstaan. Nou ben ik wel miss ongeduld, maar ik denk dat het zo’n 1,5 minuut duurt voordat het serum begint te ontstaan.

Wilkinson hydro silk bikini 06Goed over het scheermesje ben ik dus tevreden. Maar hoe zit het met de trimmer? Daar ben ik helemaal niet enthousiast over. Ik heb het idee dat het niks doet. Ik zie eigenlijk geen resultaat. Ik heb het geprobeerd met het kapje op de laagste stand en zelfs zonder kapje. Maar nee… En als het al werkt, dan heel lichtjes waardoor het me niet meteen opvalt. Maar dat vind ik persoonlijk irritant. Nogmaals, miss ongeduld hier.

CONCLUSIE

Wilkinson hydro silk bikini 02Ik ben super enthousiast over het scheermesje. Hij glijdt makkelijk over mijn lichaam en kan makkelijk bij elke zone. Het serum duurt weliswaar naar mijn zin wat te lang voordat het ontstaat, maar als het er is, is hij super fijn!

De trimmer is wat mij betreft flut. Daar hoef je hem niet voor te kopen. Ik heb het met verschillende haarlengtes geprobeerd, maar ook bij het langere haar zag ik geen resultaat. Jammer.

Wilkinson hydro silk bikini 03Hydro Silk Bikini van Wilkinson Sword
Verkoopadviesprijs : € 15,99
Verkrijgbaarheid : Vanaf april 2016 verkrijgbaar bij alle bekende drogisterijen

Welk scheermesje vind jij fijn in gebruik?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close