MOVIE REVIEW | Mother’s Day

Hoi filmliefhebbers! Ik heb de afgelopen maand zoveel films gezien, dat ik jullie liet kiezen van welke film er een review online moest komen. Massaal kozen jullie voor Mother’s Day. Hoewel Moederdag alweer geweest is, kun je deze film gewoon kijken. Mother’s Day volgt de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek…

  • GENRE: Comedy, Romantiek
  • DUUR: 118 minuten
  • REGISSEUR: Garry Marshall
  • KIJKWIJZER:

Met een sterrenkast, kan het niet anders dan een leuke film worden toch? Hoewel dit niet altijd het geval hoeft te zijn, is Mother’s Day best vermakelijk. Een leuke film waarbij je weinig hoeft na te denken. Een tikkeltje over de top, maar wel leuk.

Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Britt Robertson, Jason Sudeikis, Timothy Olyphant en Shay Mitchell spelen de hoofdrollen. De een opzoek naar haar moeder, de ander liever niet. Een alleenstaande moeder en een alleenstaande vader. Ja, het verhaal is variërend. Is het daardoor wel te volgen?

Ja hoor! Hoewel ze niet allemaal direct met elkaar te maken hebben, is het verhaal duidelijk en overzichtelijk. Alle verhalen hebben ongeveer net zo lang de tijd om verteld te worden.

En hoe zit het met het acteerwerk? Tja, met sterren als Julia, Kate en Jennifer hoef je je echt geen zorgen te maken. Nogmaals, het verhaal is soms iets of wat over de top, maar het acteerwerk is gewoon prima.

Het goede aan deze film is dat ze echt verschillende perspectieven uit het echte leven laten zien, maar grotendeels wel met een knipoog om het luchtig te houden. Het is geen hoogstaande film, maar gewoon voor een gezellig avondje met je moeder of je vriendin (of vriend!) is dit een leuke en gezellige film om te kijken.

Het nadeel van deze film is dat er veel opbouw nodig is, omdat het dus verschillende verhaallijnen zijn. Dat duurt tot ongeveer de helft van de film. Wat mij betreft iets te lang. Gelukkig is het einde niet afgeraffeld!

Heb jij deze film gezien of zou jij hem willen zien?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close