Van welke film zou jij een review willen zien?

Hallo filmliefhebbers! Afgelopen maand zag ik in de bioscoop zo’n 6 films! Ook niet gek ook, want met een Movie Pass, kan ik mijn hobby toch een stuk goedkoper uitvoeren. Joehoe! Anyway, gezien mijn blog even op een gat heeft gelegen, heb ik niet zoals normaal meteen een review online gezet. En dus ben ik nieuwsgierig van welke films jij graag (alsnog) een review zou willen zien. Dat kun je hieronder in de poll aangeven. Meerdere opties zijn mogelijk! 

Welke films heb jij afgelopen maand in de bioscoop gezien? Of welke films zou jij nog graag willen zien?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close