Fun

VIDEO || Musical.ly proberen

Mijn droom is om een superster te worden. Maar helaas kan ik niet zingen. Dan maar een superster worden door Musical.ly. 😉 Goed, zonder alle gekheid op een stokje. Musical.ly is een app waarin je korte fragmenten kunt filmen waarin je playbackt. Er zit een hoop variatie in doordat je bijvoorbeeld de snelheid van het opnemen als van het afspelen kunt veranderen. Je kunt hem tussendoor op pauze zetten om van locatie te verwisselen en je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van filters.

Hoe dan ook. Ik ben verslaafd! Bekijk het filmpje om hier mee van te weten te komen en om mijn (gekke/domme) filmpjes te zien. En als je mij wilt volgen, zoek mij dan op ‘AnotherchapterNL’.

Wil je meer leuke video’s zien kijk dan snel op mijn YouTube kanaal (klik hier) en abonneer je om mij te laten weten dat je mijn video’s leuk vind!

Hebben jullie ook een musical.ly? En wat is dan jouw gebruikersnaam?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close