TV-SERIE | Lost in Space

Zo nu en dan scrollen we door Netflix en gaan er bij de verschillende titels belletjes rinkelen. Zo ook bij de Netflix Original serie Lost in Space. Van horen zeggen en reviews op het internet scheen dit een hele goede serie te zijn. En dus waagden wij onszelf aan dit eerste seizoen met maar 10 afleveringen. Benieuwd waar deze serie over gaat en wat wij er uiteindelijk van vonden? Lees dan snel verder. 

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om dit te overleven én uiteindelijk te ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar. En dan raakt de jongste telg van het gezin ook nog eens bevriend met een buitenaards wezen…

Genre: Sci-Fi / Actie / Drama
Acteurs: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russel, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio, Parker Posey en Brian Steele

Allereerst moet je weten dat deze serie een remake is. Het origineel komt uit de jaren ’60! Het verhaal speelt zich in ieder geval 30 jaar in de toekomst af. Behalve aan het ruimtereizen vind ik niet dat je perse aan andere dingen kunt zien dat we 30 jaar in de toekomst zijn. Of dat een gemis is? Nee, want daardoor kijkt het niet over the top en leidt het niet af van de serie.

Ik vind het oprecht een toffe serie. Het verhaal zit goed in elkaar en hoewel het soms kan lijken alsof er gaten vallen in het verhaal (zoals zaken die niet lijken te kloppen), komen ze er altijd op terug. Het eerste seizoen heeft een open eind want… er komt ook een tweede seizoen! Ik ben benieuwd wat voor vernieuwende dingen er dan gaan gebeuren!

Met ieder karakter kun je meeleven en snappen waarom diegene doet wat hij of zij doet. Behalve met één karakter. Het karakter van Dr. Smith irriteert mij mateloos. En Roy trouwens ook. Zij maakt keuzes in de serie, waarvan je meestal gewoonweg niet snapt waarom ze dat doet. En dat is vet irritant. Ik heb daardoor een hekel aan dit personage. Aan de andere kant kan zij zo ook bewust neergezet zijn. Een personage waaraan iedereen een hekel heeft. Dan is ze goed neergezet, haha!

Lost in Space is echt een aanrader als je houdt van sci-fi, drama en actie. Maar ook als je houdt van series die draaien om familierelaties.

Ken jij deze serie al?

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close