DAY ZERO PROJECT | Update #3

September is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe update over mijn Day Zero Project! Ik heb afgelopen maand 4 doelen behaald! En natuurlijk weer aan nieuwe doelen gewerkt. Ik laat je zien om welke doelen het gaat én blik terug op de doelen die ik gesteld had. Alhoewel die misschien wat teleurstellend zijn, haha! 

Doelen september 2015

 • #17 Lees 6 boeken
  Ik ben nog steeds bezig aan boek 2: Inferno van Dan Brown.
 • #39 Hang de extra planken op in de badkamer
  Een doel die ik ook al stelde in augustus en me toen niet gelukt zijn. Helaas, andere dingen waren ook afgelopen maand belangrijker, hahaha! Slecht excuus!
 • #41 Maak een huishoudschema
  Yay! Deze heb ik gemaakt op 18 september!

Doelen behaald in september 2015

 • #41 Maak een huishoudschema
  Nou ja, die staat hierboven dus ook al beschreven, haha!
 • #55 Behaal 100 likes op de facebookpagina van Another Chapter
  Yay! De 100 likes tikte ik aan op 29 september. Nog net een doel binnen de afgelopen maand! Ik ben hier zó blij mee! #dankbaar
 • #57 Behaal 300 volgers op Twitter
  Op 19 september werd ik blij verrast met de 300 volgers! Op naar het doel van 500 volgers!
 • #73 Probeer 3 keer meer dan 15 reacties op je blog te krijgen (op een artikel)
  Dit gebeurde binnen 3 dagen! Er ontstond door een bepaald artikel zelfs een soort van rel. Het desbetreffende artikel heb ik ondertussen verwijderd. Maar ook op het artikel een dag later en op het excuus artikel twee dagen later behaalde ik beide keren meer dan 15 reacties.

Doelen waar ik in september 2015 aan heb gewerkt

 • #15 Kijk 6 complete series
  Zoals hierboven beschreven, heb ik al één complete serie gekeken!
 • #61 Wordt 3 keer uitgenodigd voor een persevent
  Ik werd uitgenodigd voor de BloggersBash van Body Worlds Amsterdam!
 • #62 Ontvang 3 keer een perspakket
  Op 16 september ontving ik van Veet de Veet Spawax. Een review kun je hier lezen!

Doelen oktober 2015

 • #16 Ga 25 keer naar de bioscoop
  Nummer 5 gaat deze maand sowieso lukken! Maar ik denk – hoop! – meer, want er draaien echt hele leuke films deze maand. Zoals Pan, The Last Witch Hunter en Spectre (de nieuwe James Bond).
 • #17 Lees 6 boeken
  Ja, nu moet ik Dan Brown toch wel uit kunnen lezen?
 • #39 Hang de extra planken op in de badkamer
  De herfstvakantie is in deze maand, dus deze maand MOET het toch echt lukken. Toch? Toch! Toch?!
 • #66 Doe de 7 seconds challenge
  Die wil ik al zó lang doen. Dat moet deze maand dan maar gebeuren.

Ik vind dat het erg goed gaat! Hoewel ik er niet elke keer aan denk om mijn boekje bij te houden – en dus ook om de gegevens van het allereerste DZP artikel te updaten. Ik heb nog geen strategie om de doelen die ik schrijf voor de volgende maand, ook daadwerkelijk uit te voeren. Maar het feit dat ik de doelen schrijf en daardoor er eerder aan denk is al een hulpmiddel op zichzelf.

Aan welk doel – of welke doelen – heb jij afgelopen maand gewerkt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

18 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close