Ons boodschappenlijstje | Juli 2018

Op zoek naar inspiratie kwam ik op verschillende blogs boodschappenlijstjes tegen. Stiekem vond ik het hartstikke interessant om van anderen te zien wat ze kopen in de supermarkt. Als ik dat leuk vind, zijn er vast anderen die dat ook leuk vinden. En dus tijd voor een heerlijke burgerlijke blog. Ik laat jullie zien wat wij in basis op dit moment kopen. Als je dat leuk vindt om te zien, lees dan snel verder!

De ene keer vind ik het leuk om boodschappen te doen en de andere keer heb ik er een grote hekel aan. Als ik het leuk vind, heb ik waarschijnlijk al lekker gepland wat we allemaal gaan eten, als ik het nog moet bedenken terwijl ik al in de winkel loop vind ik het dus niet leuk. Wij gaan vrijwel altijd naar de Jumbo. Ik heb er vroeger gewerkt en er zitten bij ons in het dorp 2 Jumbo’s én in Veghel (een dorp vlakbij) zit ook een Foodmarkt. Daarnaast is hij over het algemeen niet zo heel duur en sparen we er koopzegels.

Tegenwoordig ben ik weer wat meer weekplanningen aan het maken. Ik vind het dan ook fijn om eerst naar de Lidl te gaan en nog meer te besparen. Mijn ultieme tip: zet alles wat je nodig hebt in de Jumbo app (want dan staat er meteen bij hoeveel het kost) en ga dan eerst bij de Lidl boodschappen doen. Zo kun je meteen prijzen vergelijken en kiezen of het verstandiger is om bij de Lidl te kopen of bij de Jumbo. Zo zijn sommige producten bij de Lidl echt veel goedkoper, maar andere producten weer niet.

Op dit moment volgen Roy en ik grotendeels het Killerbody dieet van Fajah Lourens. Daar staan weekplannen in, maar sommige dingen komen me een beetje de keel uit. Op basis van haar weekplannen, maak ik nu ons eigen schema. De onderstaande producten zijn producten die wij eigenlijk standaard als basis in huis hebben en vrijwel iedere week gehaald moeten worden:

Beleg:

 • Gerookte kipfilet (vleeswaren)
 • Filet Americain
 • Hummus

Groenten & fruit:

 • Ui
 • Knoflook
 • Broccoli
 • Snijbonen
 • Roerbak groenten
 • Zoete aardappel
 • Diepvries fruit (Mango, blauwe bessen, ananas)
 • Blauwe bessen
 • Bananen
 • Meloen
 • Avocado
 • (Snoep)tomaatjes

Vlees & vis:

 • Kip(dij)filet
 • Mager rundergehakt
 • Gerookte zalm
 • Pangasius filet

Brood e.d.:

 • Fijn volkoren (suikervrij) brood
 • Volkoren wraps
 • Lichtgewicht crackers

Zuivel:

 • Eieren
 • Roomkaas light
 • Hüttenkäse
 • Griekse yoghurt 0,2% vet

Overig:

 • Zilvervlies rijst
 • Volkoren pasta
 • Ketjap Manis
 • Sojasaus
 • Pecannoten (ongezout en ongebrand)
 • Nat hondenvoer

Daarnaast hebben we ook nog andere artikelen, maar die hoeven we niet iedere week te halen. Denk aan toilet- en keukenpapier, melkpoeder en luiers voor Isabelle, brokken voor Odin, schoonmaak artikelen en noem het maar op.

Welke producten kopen jullie standaard iedere week? Laat het me hieronder bij de reacties weten of op social media!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close