Cadeau Tip | HEMA Houten Speelgoed

De decembermaand is in aantocht en dat betekent dat mijn mailbox overstroomt met mailtjes met de leukste producten. Ik wilde eigenlijk een aantal mailtjes bundelen om met jullie te delen, maar HEMA heeft nu zóveel leuks, dat ik er maar een apart artikel van maak. Houdt de site in de gaten, want binnenkort dus nog meer cadeau tips. Voor nu deel ik met jullie HEMA Houten Speelgoed.

Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. De eenvoud, het gewicht en het geluid stimuleren kinderen om hun zintuigen en eigen fantasie te gebruiken in hun spel. Of je kind van auto’s houdt of toch liever met een poppenhuis speelt; het nieuwe assortiment houten speelgoed van HEMA bevat voor ieder kind een passend cadeau. Ik laat niet alles zien, maar wel mijn favorieten!

Hoe gezellig is dit theekransje? Ik zie mezelf al helemaal zitten met mijn dochter, gezellig doen alsof we thee drinken en een gebakje eten. Super schattig toch?

Food is life. Dat vindt onze dochter ook al. Dus niet gek als ik deze zou aanschaffen. En kijk dan! Sushi! Ze hebben gewoon houten sushi! Dit wil je toch gewoon hebben?!

En kijk nou hoe schattig dit is! Die make-upjes! Heerlijk! Lekker föhnen, haren borstelen, make-uppen en nagels lakken. En dat zonder te kliederen! Dit is écht heel schattig. Veeg me op…!

Puzzels zijn altijd leuk toch! En hout gaat altijd lekker lang mee. Ik vind vooral die puzzel met de beweegbare dierenhoofden erg leuk. En handig, want dan raak je de stukjes niet kwijt!

Dit houten speelgoed is toch ook gewoon té leuk? Het heeft zo’n hoog hebben-gehalte als je het mij vraagt.

En dan hebben ze ook nog dit grote houten huis/garage/winkel/keuken. Super leuk toch?

Ze hebben nog véél meer leuk houten speelgoed. Neem vooral even een kijkje op hema.nl of ga langs in de winkel! Ik zeg: aanrader!

Wat vind jij van houten speelgoed?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close