Fun

Hoe vrouwen reageren als ze een cadeau onder de kerstboom vinden

Poeh! Wat een lange titel! Het lukte me niet om een kortere te bedenken. Anyway, vandaag heb ik voor jullie een extra artikel. Of eigenlijk een extra video! Want morgen is het kerstavond. En vele gezinnen hebben deze avond of de volgende ochtend cadeau’s voor elkaar. Ik maakte hierover een kerst sketch – probeer die twee woorden maar een snel achter elkaar te zetten.. poehhh – over hoe vrouwen reageren als ze een cadeau onder de kerstboom vinden.

Ik vind dit zelf één van mijn betere slash leukere filmpjes. Er zit nog altijd ruimte voor verbetering, maar ik ben hier wel super trots op! Dus ik hoop echt dat jullie hem ook leuk vinden! Delen mag 😉 Oh en abonneren is gratis!

Hoe reageer jij als je – zonder vooraf af te spreken – een cadeau vind onder de kerstboom?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close