TAG

TAG: Blog Your Heart Out

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een TAG en dus ‘googlde’ ik op “beauty blog tag”. Zodoende kwam ik terecht op de blog Tried and Tested; een Engelstalige blog. Hier vond ik de TAG: Blog your heart out. Nou, dat klonk al goed! En dus vertaalde ik de vragen naar het Nederlands.

Wie of wat moedigde je aan om een blog te starten?
Ik ben door niemand aangemoedigd om een blog te starten. Ik ben niet iemand die gauw uitspreekt waar ze van droomt. Alhoewel ik dat wel steeds meer leer om te doen. Want dan ge je ook geloven dat je het kunt en het ook kunt bereiken. Maar goed. Niemand wist dat ik dit heel leuk vond om te doen. Uiteindelijk ben ik mijn blog begonnen als verlengstuk van mijn bijbaantje als adviseuse bij het cosmeticamerk Oriflame.

Hoe kies je de onderwerpen waarover je gaat bloggen?
De ene keer gaat dat heel makkelijk omdat ik dan vol inspiratie zit, de andere keer kijk ik veel andere blogs om inspiratie op te doen en de andere keer komt Roy – mijn vriend – met een idee. Wanneer ik plots een idee krijg voor een blogpost, typ ik dat meteen in mijn telefoon zodat ik het niet vergeet. Want vaak bedenk je onderwerpen wanneer je er niet bewust mee bezig bent.

Wat weten de meeste mensen niet van jou?
Poeh. Dit vind ik een lastige vraag. De meeste dingen die mensen niet van mij weten zijn zó persoonlijk dat ze het juist daarom niet weten. Maar wat veel mensen denk ik ook niet weten – en wat ze best mogen weten – is dat ik een chronische huidziekte heb: psoriasis. Ik heb het gelukkig in mindere maten en maar zo nu en dan een plekje. Zo’n plekje is dan rood, droog en schilferig. Ik heb gelukkig geen andere klachten en ik heb niet altijd plekjes. De onderstaande foto ben ik overigens niet, maar dit was de minst erge foto die ik kon vinden.

Welke drie woorden beschrijven jouw style?
Ik kan niet zeggen dat ik stylisch ben aangelegd of dat ik echt een eigen style heb. Hmmm… nee deze vraag kan ik jammer genoeg niet beantwoorden.

Wat vind je het leukste om te doen als je niet blogt?
Ik vind heel veel dingen leuk om te doen als ik niet blog. Ik denk dat mijn grootste hobby naast het bloggen tv series kijken is. Ik heb een hele collectie aan verschillende series en die kijk ik met gemak meerdere keren. Charmed heb ik ondertussen denk ik al 8 keer helemaal gezien. Check mijn kast met series hieronder!

Vind je deze TAG leuk dan mag je hem natuurlijk gewoon overnemen!

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close