ANOTHER TALK | Bloggen & Privé

journal

Bloggen. Eigenlijk niks anders dan online zetten waar jij mee loopt, wat jouw interesseert en wat jouw aandacht heeft. Een plek om je mening te delen. Dat is absoluut wat ik zo fijn vind aan bloggen. Maar als je privé wat dingen hebt – of het nou iets positiefs of negatiefs is – heeft het automatisch ook invloed op je blog. Zo zit dat de laatste dagen bij mij. Mijn aandacht zit gewoon even niet bij het bloggen. Nu nog steeds niet helemaal, maar ik ben niet iemand die zonder iets te zeggen ineens niets van haarzelf laat horen. Niet op dit belangrijke plekje van mijn leven. En dus laat ik vandaag maar even – ook al is het al avond – toch nog iets van mezelf horen. 

Er komen komende week nog wel artikelen online. Zo wil ik mijn Happy Moments op woensdag gewoon door laten gaan, want dat zorgt elke keer opnieuw voor een fijne energie. Er komt morgen een artikel online over een evenement dat zaterdag plaats vindt en als ik vandaag mijn flow weer even gevonden heb, schrijf ik misschien nog wel meer.

Wat het privé ding is wat ik heb, laat ik even privé. Wie weet komt er een dag dat ik dat verhaal vertel. Maar voor nu. Nee. Daar is het te vroeg voor. Het zorgt er alleen voor dat mijn focus nu niet online is. En daar is niks mis mee. Eigenlijk ook wel eventjes lekker om mijn focus op andere zaken te richten. En daarbij: ook al vertel ik jullie veel persoonlijke verhalen die zich meestal op dat moment afspelen, wil dat niet zeggen dat het altijd zo moet zijn. Het is sowieso mijn keuze om iets persoonlijks online te zetten en zo kan ik er dus ook voor kiezen om niet alles (direct) online te willen hebben.

Moeten jullie je nu zorgen maken? Nee hoor. Ik moet gewoon mezelf even herpakken, opladen en activeren. Mijn hersenen draaien overuren en die creativiteit komt er vanzelf wel weer uit. Daar ben ik van overtuigd.

Als jij een blogger bent, herken je het dan dat privé zaken je blog beïnvloeden soms?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

24 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close