Essence Be You’tiful Eyeshadow Palette

Ik hou van mooie oogschaduw paletten. Je kunt je dan vast ook voorstellen dat toen ik dit palette in de schappen zag liggen ik het graag wilde hebben. Overigens niet alleen omdat het me een mooi palette leek, maar voornamelijk ook omdat mijn oude palette met dit soort kleurtjes tegen het einde liep. Dus je zou kunnen zeggen dat ik het Essence Be You’tiful Eyshadow palette ook gewoon nodig had. 

In het Essence Be you’tiful eyeshadow palette zitten 9 aardse en basic kleuren. Een palette waarmee je voor iedere gelegenheid een look kunt creëren. Je kunt gaan voor natural als ook voor chique en meer uitdagend. De kleuren passen goed bij elkaar en zijn daarom goed te combineren. Ik hou er van!

De oogschaduw heeft een poederachtige textuur en daarom moet je letten op fall out. Al moet ik zeggen dat ik hier niet zo heel veel last van heb en het vooral kleursafhankelijk is. Je merkt dat al wanneer je kwast door de kleur gaat. 

Lees ook:  BEAUTY REVIEW | Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

In het palette zitten dus negen verschillende kleuren. Hierboven zie je de swatches op de binnenkant van mijn onderarm. Van de vier lichte kleuren (links) heb ik twee laagjes aangebracht en van de vijf donkerdere kleuren (rechts) heb ik één laagje aangebracht. 

De lichte kleuren zijn met twee laagjes al prachtig en mooi gedekt. De donkerdere kleuren hebben een mooie basis met één laagje, dus met meerdere laagjes kun je jezelf vast en zeker voorstellen hoe mooi het kan worden.

Ik vind het Essence Be you’tiful eyeshadow palette erg mooi en fijn. Jammer van de lichtelijke fall out met bepaalde kleuren, maar ik heb nog niet gehad dat het de rest van mijn make-up verpestte. Maar houdt er dus rekening mee! 

De kleuren zijn prachtig en goed te mengen en ik kan er prachtige looks mee maken. Maar bovenal is de prijs mooi. Dit palette kost bij Kruidvat €6,99!

Houd jij ook zo van paletten met deze kleuren?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close